Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lelkébe szerelmes vagyok, de a teste annyira nem vonz, akkor ez micsoda?
A személyisége, lelke oké, de mivel elég kövér ez a férfi, testileg nem tudok ráizgulni, nem tartom esztétikusnak, vonzónak.
De ez több mint barátság, hiszen a személyiségébe szerelmes vagyok, de a szexet nem kívánnám vele, említett okok miatt.
Őszintén azt sem tudom, hogy tudna-e teljesíteni, vagy milyen pózban. Hasa, mint a hordó. Azt mondta neki a szex nem fontos, de emögött szerintem az van, hogy nem is tudna nagyon helytállni.
Még az elején vagyunk, de nem tudom hogyan tovább.
10
nekem se, csak nehéz elhinni, h. neki mint ffinak tényleg nem fontos.
Szerintem erkölcsileg helytelen kapcsolattal hitegetni valakit akit szexuálisan nem tart vonzónak az ember - ezt olyan csúnya nőként mondom akivel ezt korábban megtették.
Bölcsebb lenne mást keresned, akkor ő is nagyobb eséllyel talál valakit aki vonzódik hozzá, valódi férfiként tekint rá.
13
én nem hitegettem, egyelőre ott tartunk, hogy sokat beszélgetünk, keressük egymást, nem járunk még.
gondolom, ő tisztában van az adottságaival és sztem zavarja a súlya, nem véletlenül kerüli a szexet.
15
végre vki megérti miről beszélek
Sosem voltam ilyen helyzetben.
Akinek nem vonzó számomra a külseje annak semmilyen formában nem vágyom az érintését, se csókját. Te ezeket eltudod azért képzelni vele?
17
aha, az érintésére kifejezetten vágyom.
hogy átöleljen, hogy hozzá bújjak, h. a fejemet a vállára hajtsam... a csókról is álmodok... de szexet nem akarok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!