Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lelkébe szerelmes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lelkébe szerelmes vagyok, de a teste annyira nem vonz, akkor ez micsoda?

Figyelt kérdés

A személyisége, lelke oké, de mivel elég kövér ez a férfi, testileg nem tudok ráizgulni, nem tartom esztétikusnak, vonzónak.

De ez több mint barátság, hiszen a személyiségébe szerelmes vagyok, de a szexet nem kívánnám vele, említett okok miatt.

Őszintén azt sem tudom, hogy tudna-e teljesíteni, vagy milyen pózban. Hasa, mint a hordó. Azt mondta neki a szex nem fontos, de emögött szerintem az van, hogy nem is tudna nagyon helytállni.

Még az elején vagyunk, de nem tudom hogyan tovább.

2022. febr. 28. 23:05
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

10

nekem se, csak nehéz elhinni, h. neki mint ffinak tényleg nem fontos.

2022. febr. 28. 23:24
 12/34 anonim ***** válasza:
83%
Ezt azért általában olyan emberek szokták mondani akik annyira be vannak pánikolva hogy nem lesz kapcsolatuk kb bármit képesek hazudni. Azért nincs olyan sok milliárd aszexuális pasi.
2022. febr. 28. 23:34
 13/34 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem erkölcsileg helytelen kapcsolattal hitegetni valakit akit szexuálisan nem tart vonzónak az ember - ezt olyan csúnya nőként mondom akivel ezt korábban megtették.

Bölcsebb lenne mást keresned, akkor ő is nagyobb eséllyel talál valakit aki vonzódik hozzá, valódi férfiként tekint rá.

2022. febr. 28. 23:38
 14/34 A kérdező kommentje:

13

én nem hitegettem, egyelőre ott tartunk, hogy sokat beszélgetünk, keressük egymást, nem járunk még.

gondolom, ő tisztában van az adottságaival és sztem zavarja a súlya, nem véletlenül kerüli a szexet.

2022. febr. 28. 23:44
 15/34 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, miért olyan nehéz sok embernek külön venni a kettőt. Ha a párod elhízik, szerelmes vagy belé, de lehet, hogy szexuálisan nem vonz. Annyira naivacska ez, hogy "ha szereted, a kakiját is megeszed".
2022. márc. 1. 00:12
 16/34 A kérdező kommentje:

15

végre vki megérti miről beszélek

2022. márc. 1. 00:22
 17/34 anonim ***** válasza:
91%

Sosem voltam ilyen helyzetben.

Akinek nem vonzó számomra a külseje annak semmilyen formában nem vágyom az érintését, se csókját. Te ezeket eltudod azért képzelni vele?

2022. márc. 1. 00:49
 18/34 A kérdező kommentje:

17

aha, az érintésére kifejezetten vágyom.

hogy átöleljen, hogy hozzá bújjak, h. a fejemet a vállára hajtsam... a csókról is álmodok... de szexet nem akarok.

2022. márc. 1. 00:55
 19/34 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ezt engedd el. Általában a kapcsolat elején az ember elnézi az apróbb testi hibákat, egymás idegesítő szokásait, a szerelem hatására, aztán később mikor eltűnik a rózsaszín köd, ezek mind egyre idegesítőbbé válnak, míg már nem tudod őket elnézni. Ha már most ennyire zavar téged a külseje, akkor később csak jobban fog. Ebből soha nem lesz egy hosszan tartó kapcsolat.
2022. márc. 1. 02:38
 20/34 anonim ***** válasza:
Miért hízott meg? Én ezt fontosabb kérdésnek tartom, mint a te szexhez való hozzáállásod.
2022. márc. 1. 05:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!