Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a szeretöm.Mi tevö legyen?
En 27 eves nö vagyok. Ö egy 47eves ferfi.1000000% hogy nem talalt mast.Otthon sem jöttek helyre a dolgok.14.en kapott egy pofont, amit megerdemelt. Utana azt irta hogy szeret es nem akar elvesziteni.Erre azt valaszoltam hogy nekem ö a mindenem.ha jo,ha rossz törtenik velem,ö az elso gondolatom.Elmondtam hogy epp anyagi jellegü problemakkal küzdök (elötte soha nem segitett, nem vett nekem semmit)
Megkertem hogy fizesse ki az uj telefonomat, ami 80 eher Forint. Elötte azt igerte, vesz nekem egy telefont mivel az enyem elromlott.Vartam egy honapot, nem segitett, igy megvettem hitelre. Ö anyagilag nagyon is jol all, igazan segithetne.miutan ezt megemlitettem, nem valaszolt.azota nem ir vissza.lassan 1 hete nem hallottam felöle.sajnos egy eve lettem a szeretöje, nem tudatosan es azota sem ertem el, hogy engem valasszon. Azt hiszem egyre kevesbe vesz komolyan. Söt,az islehet hogy mar abszolut nem erdeklem. Nem hiszem hogy a penz miatt nem jelentkezik, es most tuti hogy masik nö sem jött kepbe. (Hosszu lenne leirni, de 100000%)
Talan üzleti uton van? Vagy csak ram unt?
Olyan szomoru vagyok.elvonasi tüneteim vannak
50 hol kezeödik a kapcsolat?
Allitasa szerint egy eve nem alszanak közös szobaban a baratnöjevel (3 eve vannak ehyütt )
Szerintem az nem kapxsolat, ha ket gyenge jellemü ember akik nem kepesek a szakitasra ( nyilvan a nö sejti hogy mi van . Ha egy eve nincs szex, a ferfi nem fogja kiizadni) együtt elnek egy hazban de abszolut semmi közuk egymashoz
Igen, nem szep dolog a reszemröl sem ,de nem egy boldog kapcsolatot probaltam tönkre tenni hanem csak beleszerettem egy feregbe aki egy haldoklo kapcsolatban el es nem mer/ nem akar lepni a penz es a megszokas miatt.
The End
"Allitasa szerint egy eve nem alszanak közös szobaban a baratnöjevel"
"hol kezeödik a kapcsolat?"
Ott kezdődik a kapcsolat, ha ki van mondva, hogy ő a barátnője. Ha tetszik, ha nem, az kapcsolat, még ha szar is.
Bizony kedves Matmorphosis, válaszolva az 50.es bejegyzésedre. Az élet nem fekete vagy fehér, vannak helyzetek és ezt el kell fogadni.
Milyen tönkretett kapcsolat? Az már tönkre van menve ahol felbukkan a harmadik fél. Ha az ember pont akkor találja meg az igazit, és ők valóban egymás mellé vannak rendelve az miért gond? Már nem kellene ilyen korlátoltan látni a dolgokat, mint régen, hogy csak az ásó, kapa, nagyharang választhat el. Ez már ódivatú dolog.
Azt én is elítélem, ahol csak egymás szivatása megy és csalunk jobra-balra, de ahol valódi szerelem van és már a régi kapcsolat nem szolgálja egyikünk jövőjét sem, akkor viszont lépni kell.
Családot nem hagyunk ott, max házastársat, a gyerekek (már ahol van) azok ugyanúgy szeretve vannak, ahol meg nem így van, ott az a fél, aki lépett, nem anya vagy apatípus.
És bizony-bizony sikertörténet, ott ahol szem és fültanúja voltál olyan helyzeteknek, ahol mindkét fél egymás agyára ment, és szenvedett, s már az új párjaik mellett boldogan élnek, én ezt nem tudom rossz döntésnek nevezni, csak is sikertörténetnek. Hiába fáj ez sokaknak, és sokszor nem mernek a saját portájukon rendet rakni, mert fájnak bizonyos dolgok, és inkább szívesebben dugják a homokba a fejüket.
Már lejárt dolog, h tönkretett család, meg társ. El kell kezdeni a dolgok mögé nézni, hogy mi miért van. Ez az élet.
#53:
Az igaziban speciel nem hiszek, de ettől függetlenül is érzelmi és anyagi csőd egy válás például…
Akkor ezzel az erõvel ne is éljünk, hisz mindenben ott van a kockázat. Akiket ismerek minden kialakult es nem volt semmi csõd. Ha azt nézték volna, hogy anyagilag megérzik a válást, akkor már rég sírban lennének ezek az emberek.
Persze van olyanra is példa, ahol értelmetlenül megy szét a család. De ahol megtalálja az ember a társát és kilép a szenvedésbõl es mindenki fejlôdését szolgálja, az mindenféleképpen pozitív dolog.
Persze ismerek olyanokat is, akik nem mertek lépni es mindennap önmagukat és családtagjaikat becsapva húzzák az igát, betegen, befásúlva. Komoly betegségeket is össze lehet szedni, ha a lélek nem boldog es nem az útját járja.
Az eltüntnek nyilvanitott köcsög jelentkezett 1 het utan. Idezem!
Xxxy, tegyel meg nekem egy szivesseget es ne irj nekem többet ! Nem vagyok jol, jelentkezek jövö heten . Bocsass meg... "
Öhmmm..... aha , valoszinuleg epp az aszonnyal vagy a gyerekekkel nyaral vagy az uj csajjal van ,vagy csak szimplan meg akar leckeztetni a pofon miatt. Egy biztos , elegem van belöle. 1 evemet elcsesztem vele.
Innentöl ha fejre all sem kell nekem es ezt megirom neki most. Ez lesz az utolso üzenetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!