Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőmmel mindig küldünk egymásnak meztelen képeket. Aki még küldeni szokott azoktól kérdezném, ti megnézés után törlitek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 07:58
1/16 anonim válasza:
van, aki szakítás után átadja a napiszarnak
van, aki a barátaival megosztja
van, aki kitörli a házastársa miatt
van, aki előveszi, és arra önkielégít
megleptek a válaszok?
2/16 anonim válasza:
Ennyire buta nem lehetsz...
Miért küldesz neki meztelen képeket?
Melyik oldalon szeretnéd viszontlátni?
Engem már zsaroltak ilyen jellegű képekkel, és egy pokol volt az életem.
Ha találkoztok és elmegy wcre, töröld ki az összes képedet, ne adj a kezébe fegyvert!
3/16 anonim válasza:
Pláne a szeretődnek küldöd...mi van, ha egyszer vissza él vele? Vagy a párod előtt lebuktat vele?
4/16 anonim válasza:
#2: Annak az esélye, hogy valaki csak a telefonján tartja és nem menti el ezeket a kapott egyedi meztelen képeket a számítógépére, pen drive-ra vagy felhőbe, eléggé minimális. Aki egyetlenegyszer is ilyen meztelen képeket küld magáról, az szinte biztos lehet abban, hogy soha nem fogja azokat eltüntetni a Föld színéről. S valószínűbb, hogy előbb-utóbb illetéktelen kézbe kerülnek, mint hogy nem. Ez egy visszacsinálhatatlan cselekedet, s lefeljebb csak tehetetlenül rimánkodni lehet, hogy ne éljenek vissza vele.
5/16 anonim válasza:
Az exemmel küldtünk egymásnak, szakítás után töröltem őket. Remélem ő is.
6/16 anonim válasza:
Csak olyat szabad kuldeni, ahol nem vagy felismerheto. (Nem latszik az arcod, sem valami jellegzetes tetovalas vagy ilyesmik...)
7/16 anonim válasza:
Én nem töröltem egyiket sem, rengeteg képem van, közös képek is.
Már vége lett, nem töröltem, de soha eszembe nem jutna bárki másnak megmutatni őket.
8/16 anonim válasza:
Neked lehet hogy nem, de neki igen.
Nem tudhatod...
10/16 anonim válasza:
Szeretőben nem bíznék, ő visszaélhet vele a párod felé. A párommal vannak fotók, benne maximálisan megbízom (meg ő úgysem tudna vele komolyan ártani. akik ismernek, úgyis tudnák, hogy bosszúból vagy gondatlanságból kiszivárgott fotókról van szó. ismeretlen emberek véleménye meg nem számít, amúgy sem túl nagy az esélye, hogy a hatmilliárd terabájtnyi online amatőrfotó között pont az én arcomat jegyeznék meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!