Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagyott a szeretöm.Mi tevö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a szeretöm.Mi tevö legyen?

Figyelt kérdés

En 27 eves nö vagyok. Ö egy 47eves ferfi.1000000% hogy nem talalt mast.Otthon sem jöttek helyre a dolgok.14.en kapott egy pofont, amit megerdemelt. Utana azt irta hogy szeret es nem akar elvesziteni.Erre azt valaszoltam hogy nekem ö a mindenem.ha jo,ha rossz törtenik velem,ö az elso gondolatom.Elmondtam hogy epp anyagi jellegü problemakkal küzdök (elötte soha nem segitett, nem vett nekem semmit)

Megkertem hogy fizesse ki az uj telefonomat, ami 80 eher Forint. Elötte azt igerte, vesz nekem egy telefont mivel az enyem elromlott.Vartam egy honapot, nem segitett, igy megvettem hitelre. Ö anyagilag nagyon is jol all, igazan segithetne.miutan ezt megemlitettem, nem valaszolt.azota nem ir vissza.lassan 1 hete nem hallottam felöle.sajnos egy eve lettem a szeretöje, nem tudatosan es azota sem ertem el, hogy engem valasszon. Azt hiszem egyre kevesbe vesz komolyan. Söt,az islehet hogy mar abszolut nem erdeklem. Nem hiszem hogy a penz miatt nem jelentkezik, es most tuti hogy masik nö sem jött kepbe. (Hosszu lenne leirni, de 100000%)

Talan üzleti uton van? Vagy csak ram unt?

Olyan szomoru vagyok.elvonasi tüneteim vannak

2022. febr. 21. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:
De talan csak nem er ra ?vagy egy narcisztikus köcsög es szeretet elvonassal büntet.
2022. febr. 21. 20:04
 12/74 anonim ***** válasza:
97%
Egy nárcisztikus nem fog szeretni… Ezért nàrcisztikus…
2022. febr. 21. 20:07
 13/74 A kérdező kommentje:

Ö engem nem szeret. Csak havi 2x hasznal.van 3 eve egy baratnöje, En egy eve vagyok neki de mivel a nö nagyon nyugis,kiegyensulyozott es nagyon gazdag, nem hagyja El. Van egy közös hazuk, közös hitelük. Közös gyerek nincs ,de a szeretömnek van 3 nagykoru lanya.

Nem tehetek rola, egyszeruen imadom!!! Irak meg neki vagy most inkabb hagyjam amig ö jelentkezik?

2022. febr. 21. 20:13
 14/74 anonim ***** válasza:
97%

Használ?

Inkább. Ne. Csinálj. Semmit…

2022. febr. 21. 20:17
 15/74 A kérdező kommentje:
:-(
2022. febr. 21. 20:18
 16/74 anonim ***** válasza:
97%

Vagy ha nagyon meg akarod bosszulni, akkor írd meg neki, hogy terhes vagy és kapcsold ki egy napra a telefonod. :D

De ez csak vicc, nyílván…

2022. febr. 21. 20:20
 17/74 A kérdező kommentje:
Sajnos mar nem tud gyermeket nemzeni, pedig jo ötlet :-)
2022. febr. 21. 20:22
 18/74 anonim ***** válasza:
89%

Vegigolvastam kerdező egy nagy vicc vagy! Nem csodalom hogy ignoral megerdemled! Raadasul a történet ki is van szinezve!

Ennyi

2022. febr. 21. 20:34
 19/74 anonim ***** válasza:
100%
kár, pedig pont egy pulya hiányzott volna........
2022. febr. 21. 20:35
 20/74 anonim ***** válasza:
100%

#17:

Vajon miért? :DD

2022. febr. 21. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!