Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már kétszer ugyanabba az emberbe belebolondulva? Kb 1 éve szakítottam a szeretőmmel ( mindkettőnknek van kapcsolata, én hagytam el őt) és tegnap összefutottam vele vásárlás során.
Beszélgettünk, segített bepakolni a kocsimba.
Végül egymásnak estünk.
Egyszercsak azt mondta, mennem kell.
Szó nélkül elfutott.
Nem akarja megcsalni a mostanit. Plane olyannal akivel már amugyis volt. Es nincs uj varázsa sem.
Amugy en nem ismét szoktam szerelmes lenni, hanem egyszeruen szeretem ma is az exeimet is, csak ők nem engem..
Nekem aki a szivemben volt az ott is marad.
Maxolyan van akivel örülök hogy vége mert en szerettem ki belole. Abba soha nem szeretnék vissza.
Én is így gondolom.
Akit egyszer megszerettél. Életed szerves részét képezte az sosem fog hidegen hagyni.
De ezt meg kell tanulni helyén kezelni.
Van akivel soha többé nem találkozol, de lehet olyan is, hogy naponta szembejön. Az is lehet csak 10év múlva, de az érzés megmarad. Nagyon nagy átalakulás kell, hogy ne így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!