Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagyott a szeretöm.Mi tevö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a szeretöm.Mi tevö legyen?

Figyelt kérdés

En 27 eves nö vagyok. Ö egy 47eves ferfi.1000000% hogy nem talalt mast.Otthon sem jöttek helyre a dolgok.14.en kapott egy pofont, amit megerdemelt. Utana azt irta hogy szeret es nem akar elvesziteni.Erre azt valaszoltam hogy nekem ö a mindenem.ha jo,ha rossz törtenik velem,ö az elso gondolatom.Elmondtam hogy epp anyagi jellegü problemakkal küzdök (elötte soha nem segitett, nem vett nekem semmit)

Megkertem hogy fizesse ki az uj telefonomat, ami 80 eher Forint. Elötte azt igerte, vesz nekem egy telefont mivel az enyem elromlott.Vartam egy honapot, nem segitett, igy megvettem hitelre. Ö anyagilag nagyon is jol all, igazan segithetne.miutan ezt megemlitettem, nem valaszolt.azota nem ir vissza.lassan 1 hete nem hallottam felöle.sajnos egy eve lettem a szeretöje, nem tudatosan es azota sem ertem el, hogy engem valasszon. Azt hiszem egyre kevesbe vesz komolyan. Söt,az islehet hogy mar abszolut nem erdeklem. Nem hiszem hogy a penz miatt nem jelentkezik, es most tuti hogy masik nö sem jött kepbe. (Hosszu lenne leirni, de 100000%)

Talan üzleti uton van? Vagy csak ram unt?

Olyan szomoru vagyok.elvonasi tüneteim vannak

2022. febr. 21. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
100%
Nincs másik nője? Mármint a feleségén kívül?
2022. febr. 21. 19:40
 2/74 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki, hogy lelépett a papa. Keress egy normális, szabad, korban hozzád illő férfit.
2022. febr. 21. 19:41
 3/74 Noren1989 ***** válasza:
71%
És ezt a sztorit mivel öblítsem le, ha már ennyire megpróbálsz megetetni? :D
2022. febr. 21. 19:41
 4/74 A kérdező kommentje:
Nincs masik nöje.Nem tilt le,csak ignoral. Annyira faj.
2022. febr. 21. 19:44
 5/74 anonim ***** válasza:
75%
Ehen.
2022. febr. 21. 19:46
 6/74 anonim ***** válasza:
88%

Felpofoztad, pénzt követelsz... nem is értem, miért hagyott el.

Ugye, kamu kérdés? Ennyire buta nő nincs.

2022. febr. 21. 19:51
 7/74 A kérdező kommentje:
Nem kam. Miutan felpofoztam, meg veszekedtünk WhatsAppon,letiltott majd egy oraval kesöbb feloldott es azt irta hogy nem akar elvesziteni, utalja ha veszekszunk, stb ....
2022. febr. 21. 19:54
 8/74 anonim ***** válasza:
86%

Keresd meg a gerinced és a büszkeséged, és szerezz egy független pasit.

Nyilván azért keresett szeretőt, mert konfliktusok voltak a feleségével. Most már te is lehúznád, meg hisztériázol, több energiába kerülsz, mint amennyit az ember egy második puncira hajlandó rászánni.

2022. febr. 21. 19:57
 9/74 anonim ***** válasza:
100%
Mióta ilyen izgalmas az Izaura? Vagy a kellő heroin mennyiség előtt is ilyen volt?
2022. febr. 21. 19:58
 10/74 A kérdező kommentje:
Ertem :-(
2022. febr. 21. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!