Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap szakítok a szeretőmmel! Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Az lényegtelen,hogy nincs együtt úgy a feleségével..választás elé állítom vagy én és a válás vagy örökre elveszít..Mire számíthatok?Feltettétek már ezt a kérdést a szeretőtöknek?2013. febr. 14. 21:33
1/9 anonim válasza:
Ezt mi nem tudjuk megmondani. Nem tudhatjuk, hogy mennyire mély a kapcsolatotok, hogy a férfi mit érez irántad, vagy egyáltalán milyen ember. Inkább készülj fel mindenre.
2/9 anonim válasza:
Ha szakítani akarsz vele, akkor miért állítod döntés elé?:D
Amúgy, ha téged szeretne, akkor már rég elhagyta volna a mostani párját..:)
3/9 A kérdező kommentje:
Csak papíron az,de igazad van!!!
2013. febr. 14. 21:42
4/9 anonim válasza:
Nős pasival én jönnék össze, elég rizikós... De ha már belekerültél ebbe a helyzetbe, mindenképpen válaszút elé kell állítanod. Ha halogatja, akkor ideje továbbállnod!
5/9 anonim válasza:
te idióta ..minek jösz össze vele ha felesége van- soha nem értettem ezeket az embereket--
6/9 anonim válasza:
Na mi van,mégsem szakítottál?
Fogadok beetetett,hogy mindjárt elválik és csak a tied lesz,te meg bevetted.:D
7/9 omba válasza:
Az az érzésem, ha eddig nem választott téged, mindenestől, akkor holnap sem fog...
Időt kér majd, "hogy átgondolhassa"
8/9 anonim válasza:
Egy barátnőm is hasonló helyzetben van.. Én találkoztam is a nős pasijával, és nagyon úgy tűnt, hogy szereti a barinőmet, de hiába, valamiért nem tudja otthagyni a feleségét. Pedig a feleség tud a barátnőmről, és a házasságuk már évek óta nagyon rossz. De valamiért nem merik meglépni.. Furcsa.. Én azt tanácsoltam neki, (mert ő is nagyon szereti), hogy adjon neki egy hónapot. Se többet, se kevesebbet. Ha a 30 nap alatt nem indul el a válás útján, akkor vége, ne is hívja.
9/9 anonim válasza:
(azért egy hónap, mert így van egy hosszabb időintervallum, sok ideje van átgondolni, és a végén - ha nem lép - biztos, hogy többé nem látja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!