Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számíthatok másra két nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számíthatok másra két nagy salleren kívül :D?

Figyelt kérdés

Van egy lány, még egyelőre korai is lenne erről beszélni, ő 15 én 20. De ha bemutatna az apjának, vajon mire számíthatok :D?

Amúgy nem akarom kihasználni, és komolyak a szándékaim. Eredetileg nem is akartam ilyen fiatal lánnyal ismerkedni, de hát így alakult... Hosszú történet...

2013. febr. 7. 09:00
1 2
 1/15 fospuska ***** válasza:
csúnyán nézésre mindenképp.:)
2013. febr. 7. 09:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért kapnál sallert, ha tisztességesek a szándékaid? Nyilván ezt nem mondani kell hanem idővel majd bizonyítani és akkor az apja is jobban fog benned bízni. Azért legtöbb helyen nem baseballütővel várják az udvarlókat :)
2013. febr. 7. 09:03
 3/15 anonim ***** válasza:

Mond el neki, hogy neked komolyak az elképzeléseid.

És lehet, hogy még jól is fog fogadni, mivel 20 éves vagy így gondolom érett is, egy kapcsolatra. 5 év pedig nem olyan sok korkülönbség.

2013. febr. 7. 09:04
 4/15 anonim ***** válasza:
30%
Ha az én lányom lenne, akkor simán bucira pofoználak.
2013. febr. 7. 09:06
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak mivel egy 20 éves pasinak vannak bizonyos szükségletei, amivel nyilván az apuka is tisztában van, nem biztos, hogy el lesz ragadtatva...
2013. febr. 7. 09:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha az én lányomnak udvarolnál,még tőlem is kapnál az tuti pedig anya vagyok.Egy 15 éveshez elég idős egy 20 éves.Nyilván az apa sem lesz boldog.Erre számolj.Viszont ha tényleg komolyan gondolod a lánnyal,akkor ezt beszéld meg az apjával.Így talán megértőbb lesz.
2013. febr. 7. 09:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez tetszik. Miért anyukától nem félsz. Én legalábbis eddig soha nm bántottam egyik srácot sem, különben is itthon én szoktam ilyenre figyelni.
2013. febr. 7. 09:14
 8/15 anonim ***** válasza:

Sőt, biztos hogy nem lesz elragadtatva. Majdnem 20 voltam mikor hazavittem a barátomat, szóltam a szüleimnek, és édesapám komolyan elgondolkozott rajta, kitől kérhet kölcsön sörétest, vagy harci kutyákat. Persze csak félig meddig volt ez komoly, de láttam rajta hogy egy röpke pillanatig tényleg megfordult a fejében.

Nyilván verekedni nem verekednék ha hazajönne a lányom egy 20 éves pasival, de azért néznék ám nagyokat... Az apukáknak meg a lányaik a kis szerelmeik... Ne csodálkozz rajta ha lesz hozzád pár "szép" szava, még akkor is ha azt mondod komolyak a szándékaid.

Az egyik volt csoporttársam mesélte, hogy 14 éves korában ismerte meg az akkor 20 fölött járó, már most férjét. A szülők próbálták őket elválasztani, korkülönbség, egyebek. Nem sikerült, most nagyon boldog házasságban élnek, tizen pár évnyi járás után. Semmi sem lehetetlen, de meg kell küzdeni a dolgot.

2013. febr. 7. 09:14
 9/15 anonim ***** válasza:

Azzal számolj azért, hogy közölni fogja veled, hogy most ásott ki egy hatalmas gödröt a kert végében...:D

Őszintén... én sem örülnék, ha lenne egy 15 éves lányom és 20 éves pasija lenne. De ez a ti dolgotok.

2013. febr. 7. 09:19
 10/15 anonim ***** válasza:

fordítva is elsülhet :)

"Gorcsev rövid tűnődés után szomorúan így szólt:

- Mondja uram... egy kérdésem volna: ha teszem azt, valaki szereti a leányát, és az illető különben jó férje lenne, megtagadná tőlük atyai áldását csak azért, mert a vőlegény önt megverte valamikor? Persze alapos verésre gondolok."

/Rejtő: 14 karátos autó/

egyébként pedig ha lányom lenne és ennyi idős valószínűleg kölcsön kérnék a találkozásunkra egy vadászpuskát :))

2013. febr. 7. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!