Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számíthatok másra két nagy salleren kívül :D?
Van egy lány, még egyelőre korai is lenne erről beszélni, ő 15 én 20. De ha bemutatna az apjának, vajon mire számíthatok :D?
Amúgy nem akarom kihasználni, és komolyak a szándékaim. Eredetileg nem is akartam ilyen fiatal lánnyal ismerkedni, de hát így alakult... Hosszú történet...
Mond el neki, hogy neked komolyak az elképzeléseid.
És lehet, hogy még jól is fog fogadni, mivel 20 éves vagy így gondolom érett is, egy kapcsolatra. 5 év pedig nem olyan sok korkülönbség.
Sőt, biztos hogy nem lesz elragadtatva. Majdnem 20 voltam mikor hazavittem a barátomat, szóltam a szüleimnek, és édesapám komolyan elgondolkozott rajta, kitől kérhet kölcsön sörétest, vagy harci kutyákat. Persze csak félig meddig volt ez komoly, de láttam rajta hogy egy röpke pillanatig tényleg megfordult a fejében.
Nyilván verekedni nem verekednék ha hazajönne a lányom egy 20 éves pasival, de azért néznék ám nagyokat... Az apukáknak meg a lányaik a kis szerelmeik... Ne csodálkozz rajta ha lesz hozzád pár "szép" szava, még akkor is ha azt mondod komolyak a szándékaid.
Az egyik volt csoporttársam mesélte, hogy 14 éves korában ismerte meg az akkor 20 fölött járó, már most férjét. A szülők próbálták őket elválasztani, korkülönbség, egyebek. Nem sikerült, most nagyon boldog házasságban élnek, tizen pár évnyi járás után. Semmi sem lehetetlen, de meg kell küzdeni a dolgot.
Azzal számolj azért, hogy közölni fogja veled, hogy most ásott ki egy hatalmas gödröt a kert végében...:D
Őszintén... én sem örülnék, ha lenne egy 15 éves lányom és 20 éves pasija lenne. De ez a ti dolgotok.
fordítva is elsülhet :)
"Gorcsev rövid tűnődés után szomorúan így szólt:
- Mondja uram... egy kérdésem volna: ha teszem azt, valaki szereti a leányát, és az illető különben jó férje lenne, megtagadná tőlük atyai áldását csak azért, mert a vőlegény önt megverte valamikor? Persze alapos verésre gondolok."
/Rejtő: 14 karátos autó/
egyébként pedig ha lányom lenne és ennyi idős valószínűleg kölcsön kérnék a találkozásunkra egy vadászpuskát :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!