Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye, hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy tényleg a belsőmet szerette meg mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Neten megismertem egy lányt, képet alig látott rólam, meg egész máshogy nézek már ki, sokkal ducibban csúnyábban.

A lány nagyon belém szeretett, azt mondta nem érdekel hogy nézek ki, jövő héten valamikor találkozunk, szerintetek mennyi az esélye hogy tényleg annyira belém szeretett hogy elvakult, és ha nem tetszek neki, akkor is akarni fog engem

2012. nov. 23. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Majd kiderül, de jó esélyekkel indulsz, mert már megszeretett.
2012. nov. 23. 14:00
 2/10 canadafan ***** válasza:
Azt nem írtad mennyi idősek vagytok. Szerintem van rá esély, hogy így is összejön a dolog. Voltam hasonló helyzetben és annyira megkedveltem a srácot, hogy előre eldöntöttem, hogy akárhogy néz ki - ha nem hipergáz, vagy igénytelen stb - akkor "elnézem" a dolgot, mert annyira megkedveltem. Ez az egyik oldal. A netes ismerkedésben viszont sok az illúzió, úgyhogy lehet, hogy belsőre is máshogy fog látni mint előtte. Azért a találkozás előtt ejts el 1-2 célzást, hogy azok régebbi fotók voltak, szedtél fel pár kilót stb - csak hogy nem sokként érje, hogy egy tök másmilyen emberrel találkozik. Ha egymásnak valók vagytok nem ez fog közétek állni szerintem. 32N
2012. nov. 23. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Nulla. A lányok nem képesek belső alapján beleszeretni vkibe. Viszont attól még simán lehet, h élőben is bejössz neki külsőre.
2012. nov. 23. 14:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hírem. Nincs olyan, hogy a belsődet szereti meg valaki. Ha a külsőd taszítja, tök mindegy.

De van jó hírem is: a szépség relatív, mindenkinek más az ízlése.

A netes ismerkedésnek viszont nagy buktatói vannak, főleg, ha sokáig nem találkozol az illetővel. Az ember hajlamos idealizálni a másikat, azt a találkozás csalódás. És nemcsak a súlyod zavarhatja, hanem a szagod/illatod is. És ezt azzal sem tudod kivédeni, ha előtte 3-szor fürdesz.

Bármennyire szeretnénk elhitetni magunkkal meg másokkal, hogy a külső nem fontos - ez nem igaz. Nem kell modellalkatnak lenned, de ha valamiért taszítónak lát a másik, azon semmi nem segít. Kövérebben is lehetsz vonzó, és szerinted tökéletes testtel is lehetsz taszító valaki számára. Remélem, érted a lényeget.

2012. nov. 23. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:

ma 14:21

miért ne lennének képesek? most lehet bunkónak hangzik, de a párom nem egy adonisz külsőre és mégis imádom, főleg a személyiségét 5,5 éve...erről ennyit

a kérdésre válaszolva: ha tényleg beléd szeretett akkor lehet rá esély hogy minden ok lesz, de szerintem nem lehet igazi érzelmeket táplálni interneten keresztül, ehhez kell személyes kontaktus is

N22

2012. nov. 23. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Itt gyk-n persze minden lány csak a belsőjét szereti a pasijának, aki amúgy ronda, mint a bűn :) De azért érdekes, h a valóságban átlag alatti külsejű srácokat nem nagyon látni csajjal.
2012. nov. 23. 14:58
 7/10 A kérdező kommentje:

6-nak

Az szerintem a te egyéni látásod nagyon sokat ismerek, láttam duci, egyáltalán nem jó pasi és szép lánnyal van

Mivel sokkal több a csúnya pasi mint csúnya lány, ezért nem is találhat minden szép lány jó pasit

2012. nov. 23. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor valszeg a lány szerint jó pasi. Igazán ronda srác, aki senkinek se tetszik, esélytelen a csajoknál.
2012. nov. 23. 17:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de már egy jó hete együtt vagyunk, boldogan, szóval szerintem, aki nagyon jól elvan neten és egy hullámhosszon vannak az szinte biztos, hogy élőben is jól fogja magát érezni vele. Ezt magas érzelmi intelligenciával rendelkező emberek megérzik. És nem érdekli hogy csúnya vagyok
2012. dec. 3. 12:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok, örülök, hogy összejött, legyetek boldogok!:) (és kösz a visszajelzést)
2012. dec. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!