Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy tényleg a belsőmet szerette meg mire számíthatok?
Neten megismertem egy lányt, képet alig látott rólam, meg egész máshogy nézek már ki, sokkal ducibban csúnyábban.
A lány nagyon belém szeretett, azt mondta nem érdekel hogy nézek ki, jövő héten valamikor találkozunk, szerintetek mennyi az esélye hogy tényleg annyira belém szeretett hogy elvakult, és ha nem tetszek neki, akkor is akarni fog engem
Van egy rossz hírem. Nincs olyan, hogy a belsődet szereti meg valaki. Ha a külsőd taszítja, tök mindegy.
De van jó hírem is: a szépség relatív, mindenkinek más az ízlése.
A netes ismerkedésnek viszont nagy buktatói vannak, főleg, ha sokáig nem találkozol az illetővel. Az ember hajlamos idealizálni a másikat, azt a találkozás csalódás. És nemcsak a súlyod zavarhatja, hanem a szagod/illatod is. És ezt azzal sem tudod kivédeni, ha előtte 3-szor fürdesz.
Bármennyire szeretnénk elhitetni magunkkal meg másokkal, hogy a külső nem fontos - ez nem igaz. Nem kell modellalkatnak lenned, de ha valamiért taszítónak lát a másik, azon semmi nem segít. Kövérebben is lehetsz vonzó, és szerinted tökéletes testtel is lehetsz taszító valaki számára. Remélem, érted a lényeget.
ma 14:21
miért ne lennének képesek? most lehet bunkónak hangzik, de a párom nem egy adonisz külsőre és mégis imádom, főleg a személyiségét 5,5 éve...erről ennyit
a kérdésre válaszolva: ha tényleg beléd szeretett akkor lehet rá esély hogy minden ok lesz, de szerintem nem lehet igazi érzelmeket táplálni interneten keresztül, ehhez kell személyes kontaktus is
N22
6-nak
Az szerintem a te egyéni látásod nagyon sokat ismerek, láttam duci, egyáltalán nem jó pasi és szép lánnyal van
Mivel sokkal több a csúnya pasi mint csúnya lány, ezért nem is találhat minden szép lány jó pasit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!