Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? Van egy nagyon kedves fiú barátom . Nem tudom mit kezdjek vele . Kb 1 hónapja kicsivel többet mutat mint barátság . Minden kívánságomat lesi és mindig számíthatok rá. ( többi lent )
Figyelt kérdés
Próbál finoman udvarolni és megjegyzéseket tenni arra hogy szívesen járna velem . De nem tudom egy barátságot érdeme e kockáztatni . és félek attól is hogy ha össze jövök vele akkor más lesz a kapcsolat és lehet kukában landol a barátságunk és a kapcsolatunk is .2012. nov. 7. 00:38
1/6 anonim válasza:
Ha ezen kell gondolkodnod, akkor ne gyere vele össze mert nem is szereted.
2/6 anonim válasza:
Gondolkodj a közös programjaitokon, tudnád-e élvezni, ha csak ketten lennétek, mint "pár". A legfontosabb, hogy ne vezesd félre, ne mutasd neki, hogy lehet valami abból a kapcsolatból, ha nem gondolod komolyan - ezt csinálta velem egy kedves lánybarátom 17 /f koromban, meg is romlott a kapcsolatunk. Szóval a lényeg, hogy egyértelműen add tudtára, mik a szándékaid :)
3/6 anonim válasza:
őszintén 1 fiú csak akkor barátkozik ennyire 1 lánnyal ha bejön neki szóval ha visszautasítod akkor is meg fog romlani a barátsótok.
4/6 anonim válasza:
Nem szoktam ide írogatni
DE az tévhit hogy létezik fiú lány barátság NEMLÉTEZIK!!
akár a lány akár a fiu kezdeményezi a barátságot
az lehet és kialakulhat gyermek korba is
de amint megváltozik a biologiai hadviselés
az már nem barátság csak sokan azt hiszik
5/6 anonim válasza:
gondolj azon, hogy megbízhatsz-e benne... azon is, hogy kell-e neked, jobban, mint egy barát... képzeld el vele a kapcsolatotokat... de ha már megkérdezted, gondolom elgondolkodtál már rajta... csak akkor jöjj vele össze, ha beleszerettél... csak akkor érdemes kockáztatni
6/6 anonim válasza:
én is így vagyok most, de én vagyok a másik fél... amikor volt barátja, gyakran rámírt a lány, és mondta, hogy régebben belém volt szeretve... aztán elmondtam neki, hogy énis... most dobta a srác, és nem tudja elfelejteni... először, mint barát, próbáltam neki segíteni, és míg nem voltam tisztában az érzelmeimmel, azt mondtam, ne szeressen belém(mert gyakran mondta, hogy lehet az lesz)... addig vígasztaltam, míg beleszerettem, és tegnap mondta, hogy ő nem akar többet... nem ezen, de összevesztem vele, legalábbis az én oldalamról... baromi szar a szerelem, ha csak egy oldalú... te se lltasd a gyereket... vagy gondold komolyan, és gyere vele össze, vagy ne engedd, hogy mégjobban belédeshessen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!