Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számíthatok másra két nagy salleren kívül :D?
Van egy lány, még egyelőre korai is lenne erről beszélni, ő 15 én 20. De ha bemutatna az apjának, vajon mire számíthatok :D?
Amúgy nem akarom kihasználni, és komolyak a szándékaim. Eredetileg nem is akartam ilyen fiatal lánnyal ismerkedni, de hát így alakult... Hosszú történet...
Azt azért elmondanám, hogy a leírt reakciók az idiótaság mintaképei. Mármint a fenyegetés, kirakás, stb...
Egy 15 éves lány kamasz, imád lázadni, ha pedig megtiltanak neki valamit, annál jobban csinálja. Sokkal inkább értékelni kellene a gesztusát, hogy bemutatja a fiút otthon, mintha az ellenkező véglet lenne. Vagyis otthon szende szűz, eközben meg a diszkóban sorra kúrják őt. Nekem is mesélte már egy ismerős, aki biztonsági ember volt vidéki diszkókban, hogy a lányt a diszkóban, nyilvánosan dugta meg a srác, a kiscsaj olyan 14-16 éves lehetett. Hajnalban, amikor elment, megkérdezte a lánytól, mivel ismerte, hogy "Anyukád mit szólna ehhez?"
"Ó, nem kell neki erről tudnia!"
Ehhez képest egy ilyen bemutatás sokkal inkább dícséretes, nem gondoljátok?
A mostani 15 éves lányok pedig nem angyalkák, szerintem ez a lány sem egy szüzike, különben nem ment volna bele a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!