Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számíthatok másra két nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számíthatok másra két nagy salleren kívül :D?

Figyelt kérdés

Van egy lány, még egyelőre korai is lenne erről beszélni, ő 15 én 20. De ha bemutatna az apjának, vajon mire számíthatok :D?

Amúgy nem akarom kihasználni, és komolyak a szándékaim. Eredetileg nem is akartam ilyen fiatal lánnyal ismerkedni, de hát így alakult... Hosszú történet...

2013. febr. 7. 09:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha én lennék az apuka tuti elbeszélgetés után ki tennélek a házból.20 éves fiatal férfi egy 15 éves gyerekre hajt.Veled is valami gond van ha nőként tekintesz egy gyerekre.Egy 15 évesnek még legalább 2 évig nem kéne szexelnie,neked viszont más szükséglet.
2013. febr. 7. 10:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Azt azért elmondanám, hogy a leírt reakciók az idiótaság mintaképei. Mármint a fenyegetés, kirakás, stb...

Egy 15 éves lány kamasz, imád lázadni, ha pedig megtiltanak neki valamit, annál jobban csinálja. Sokkal inkább értékelni kellene a gesztusát, hogy bemutatja a fiút otthon, mintha az ellenkező véglet lenne. Vagyis otthon szende szűz, eközben meg a diszkóban sorra kúrják őt. Nekem is mesélte már egy ismerős, aki biztonsági ember volt vidéki diszkókban, hogy a lányt a diszkóban, nyilvánosan dugta meg a srác, a kiscsaj olyan 14-16 éves lehetett. Hajnalban, amikor elment, megkérdezte a lánytól, mivel ismerte, hogy "Anyukád mit szólna ehhez?"

"Ó, nem kell neki erről tudnia!"

Ehhez képest egy ilyen bemutatás sokkal inkább dícséretes, nem gondoljátok?

A mostani 15 éves lányok pedig nem angyalkák, szerintem ez a lány sem egy szüzike, különben nem ment volna bele a kapcsolatba.

2013. febr. 7. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Amikor 18 éves voltam, szerelmes lettem egy akkor 27-28 éves pasiba. Apám teljesen kiakadt, azt mondta, hogy csak akkor találkozhatok vele, ha előbb elviszem hozzá hétvégére és jó alaposan kikérdezheti. Akkor nagyon haragudtam, de ma már úgy értékelem, hogy teljesen jogos volt az aggodalma. Egyébként nem lett a kapcsolatból semmi, én is beláttam, hogy egy közel 30 éves, dolgozó, felnőtt problémákkal küzdő férfinak nem perspektíva egy gimnazista lány. 5 év korkülönbség tényleg nem nagy, de nem ebben a korban. Te felnőtt vagy, gondolom vagy dolgozol vagy felsőoktatásban tanulsz, egy 15 éves lány pedig még gyakorlatilag gyerek. Ha te 30 lennél a csaj meg 25, az megint teljesen más lenne.
2013. febr. 7. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem tultanálak el tõle de korlátoznám a kapcsolatotokat. Pl itt aludhatsz de külön szobába vagy nem mehettek el bulizni csak mondjuk délután egy sétára vagy ide oda.
2013. febr. 7. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Csúnyán nézne rád az apuka, de ha komolyan gondolod a kapcsolatot, akkor idővel nem lesz gond... ez a korkülönbség határeset. Úgyhogy azért készülj fel a pofonra is :P :D
2013. febr. 7. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!