Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 25 vagyok és már nem kalandot keresek, hanem olyan lányt, akire hosszú távon számíthatok, akár meg is állapodnék egy olyan valaki mellett, aki tényleg nekem való. Hol keresnétek a helyemben ilyen barátnőt?
Haver, 10 évvel előtted járok, de még mindig csak ostoba felszínes vagy nekem nem tetsző lányokba botlottam.
Vagy elvált gyerekes anyarémálmokba...
No én mondjuk lány vagyok, de ha jelenleg szingli lennék, akkor igyekeznék a saját érdeklődési körömnek megfelelő helyen keresgélni. Pl. fősulis vagyok, mérnöknek tanulok. Kézenfekvő, hogy egyetemista bulikban "keresgélnék" egy hasonló kaliberű és beállítottságú srácot magam mellé. Vagy akár egy konferencián járnék nyitottabb szemmel, avagy egy tanulmányi kiránduláson, ahol üzemlátogatások vannak, vagy más intézményekbe megyünk, vagy tényleg bármi, ahol esetleg olyan pasast találhatok, aki "megfelelne" nekem.
Neked kell annyira ismerned magadat, hogy tudd, hol találnál magadhoz illő személyt!
Kár hogy a KFT híres dala igaznak tűnik...
"Az a baj hogy..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!