Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagyott a szeretöm.Mi tevö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a szeretöm.Mi tevö legyen?

Figyelt kérdés

En 27 eves nö vagyok. Ö egy 47eves ferfi.1000000% hogy nem talalt mast.Otthon sem jöttek helyre a dolgok.14.en kapott egy pofont, amit megerdemelt. Utana azt irta hogy szeret es nem akar elvesziteni.Erre azt valaszoltam hogy nekem ö a mindenem.ha jo,ha rossz törtenik velem,ö az elso gondolatom.Elmondtam hogy epp anyagi jellegü problemakkal küzdök (elötte soha nem segitett, nem vett nekem semmit)

Megkertem hogy fizesse ki az uj telefonomat, ami 80 eher Forint. Elötte azt igerte, vesz nekem egy telefont mivel az enyem elromlott.Vartam egy honapot, nem segitett, igy megvettem hitelre. Ö anyagilag nagyon is jol all, igazan segithetne.miutan ezt megemlitettem, nem valaszolt.azota nem ir vissza.lassan 1 hete nem hallottam felöle.sajnos egy eve lettem a szeretöje, nem tudatosan es azota sem ertem el, hogy engem valasszon. Azt hiszem egyre kevesbe vesz komolyan. Söt,az islehet hogy mar abszolut nem erdeklem. Nem hiszem hogy a penz miatt nem jelentkezik, es most tuti hogy masik nö sem jött kepbe. (Hosszu lenne leirni, de 100000%)

Talan üzleti uton van? Vagy csak ram unt?

Olyan szomoru vagyok.elvonasi tüneteim vannak

2022. febr. 21. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs üzleti úton, ha fontos lennél neki, akkor nincs az az út, ami miatt nem tudna írni egy hétig. :)
2022. febr. 21. 20:41
 22/74 A kérdező kommentje:
Nincs kiszinezve. Az igazat irtam. Akkor ennek itt a vege? De miert? A szaros 80 ezer miatt?? Az neki semmi. Vagy a pofon miatt ? Hogy teheti ezt velem egy ev utan? Undorito fereg
2022. febr. 21. 20:45
 23/74 A kérdező kommentje:

Most neztem whatsappon. Utoljara online: pentek 12:03

Akkor lehet hogy a növel nyaral valahol. Nem halt meg mert kicseng a telefonja. Ma probaltam hivni

2022. febr. 21. 20:48
 24/74 anonim ***** válasza:
100%

Felpofozod aztán kéred a 80 ezres telefonod árát (anyagi problémákkal 80 ezres telefon). Mindezt egy olyan valakitől aki egyrészt az apád lehetne, másrészt ahogy írod; csak használ.

Ha nem kamu vagy, akkor keress egy pszichológust, mert komoly bajok vannak veled.

2022. febr. 21. 20:48
 25/74 anonim ***** válasza:
100%
(Szabadnapos vagyok.😂)
2022. febr. 21. 20:49
 26/74 A kérdező kommentje:
De könyörgöm Mond meg mi a baj ezzel? Ö is belatta hogy megerdemelte, különben nem irt volna 1 oraval kesöbb hogy nem akar elvesziteni.
2022. febr. 21. 20:50
 27/74 anonim ***** válasza:
100%

Bajnak nem baj, csak kb annyira normális, mint egy anyagyilkosság.

Miért kezdtetek viszonyt egyáltalán?

2022. febr. 21. 20:52
 28/74 A kérdező kommentje:

Szamomra parkapcsolatnak indult, amikor az 5.randin ( szex mar volt) elmondta hogy van valakije. En addigra megszerettem es az lettem ami/aki soha nem akartam lenne. Szeretö.....

Valoszinuleg par nap mulva jelentkezni fog valami hülye sztorival hogy addig miert nem irt. Irok neki egy smst hogy az lenne egy ev utan a minimum hogy szol hogy többe nem kivancsi RAM. Es hogy egy jellemtelen hanyinger.

2022. febr. 21. 20:58
 29/74 Noren1989 ***** válasza:
63%

Nem, nyugi. Nem kell neki semmit se írnod.

Inkàbb kapcsold ki a telefont, nézz meg valami csajos filmet és bömböld ki magad. Esetleg kopogtass àt a szomszéd sràchoz, hogy nem-e megrépàlna...

2022. febr. 21. 21:03
 30/74 anonim ***** válasza:
17%

#29:

Ez nem a legjobb tanács egy láthatóan kapcsolatfüggőnek.

2022. febr. 21. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!