Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagyott a szeretöm.Mi tevö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a szeretöm.Mi tevö legyen?

Figyelt kérdés

En 27 eves nö vagyok. Ö egy 47eves ferfi.1000000% hogy nem talalt mast.Otthon sem jöttek helyre a dolgok.14.en kapott egy pofont, amit megerdemelt. Utana azt irta hogy szeret es nem akar elvesziteni.Erre azt valaszoltam hogy nekem ö a mindenem.ha jo,ha rossz törtenik velem,ö az elso gondolatom.Elmondtam hogy epp anyagi jellegü problemakkal küzdök (elötte soha nem segitett, nem vett nekem semmit)

Megkertem hogy fizesse ki az uj telefonomat, ami 80 eher Forint. Elötte azt igerte, vesz nekem egy telefont mivel az enyem elromlott.Vartam egy honapot, nem segitett, igy megvettem hitelre. Ö anyagilag nagyon is jol all, igazan segithetne.miutan ezt megemlitettem, nem valaszolt.azota nem ir vissza.lassan 1 hete nem hallottam felöle.sajnos egy eve lettem a szeretöje, nem tudatosan es azota sem ertem el, hogy engem valasszon. Azt hiszem egyre kevesbe vesz komolyan. Söt,az islehet hogy mar abszolut nem erdeklem. Nem hiszem hogy a penz miatt nem jelentkezik, es most tuti hogy masik nö sem jött kepbe. (Hosszu lenne leirni, de 100000%)

Talan üzleti uton van? Vagy csak ram unt?

Olyan szomoru vagyok.elvonasi tüneteim vannak

2022. febr. 21. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:

39-es

Nem egészen, mert úgy gondolom lebeszélni úgy sem lehet a kérdezőt, ha meg benne marad a dologban, legalább ne alázza magát tovább, hogy még fut is az illető után. Aztán majd idővel rájön, hogy mi van.

2022. febr. 22. 12:55
 42/74 anonim ***** válasza:
100%
Hát amúgy inkább egy pszichológusra kellene rábeszélni a sztori ismeretében…
2022. febr. 22. 12:57
 43/74 anonim ***** válasza:
100%
Vannak sikertörténetek, ahol a szeretősdiből rendes kapcsolat lett idővel, de szerintem ez nem olyan. Itt a férfi sunyi és csak játszadozik.
2022. febr. 22. 12:59
 44/74 anonim ***** válasza:
100%
Relatív itt is a “”siker””, mint fogalom…
2022. febr. 22. 13:01
 45/74 A kérdező kommentje:
Azota sem jelentkezett, nem lep fel whatsappra. Nyilvan nem erdeklem. Sajnos meg nem tudom lezarni a dolgot De dolgozok az ügyön. Ma mar en sem kerestem. Meglatjuk hogy alakul de biztos vagyok benne hogy csak idö kerdese es ujra felbukkan.
2022. febr. 22. 13:01
 46/74 anonim ***** válasza:
100%

44

Szó szerint értettem a sikert. Ismerek párokat, akik több éve, vagy akár évtizede ilyen 'kapcsolatból' alakultak tovább, és nem bánták meg.

2022. febr. 22. 13:05
 47/74 anonim ***** válasza:
100%
#45 engedd most el ezt a dolgot! Próbálj meg másra koncentrálni. Egyébként azt írtad egy éve tart ez. Eddig milyen volt ez az 1 év, máskor is tűnt már el?
2022. febr. 22. 13:07
 48/74 A kérdező kommentje:

Sokszor összevesztünk, sokszor megirtam hogy vege , de Max 3-4 nap mulva kibekültünk. 14.en lattam utoljara. Ma 22 van.

Ilyen meg nem volt de lehet hogy egyszeruen megunta, helyre akarja hozni a kapcsolatat vagy csak eppen szivat.

Mondjuk nem artott volna egy ev utan szolni hogy itt a vege, de gondolta , majd csak eszre veszem.

2022. febr. 22. 13:10
 49/74 anonim ***** válasza:
100%
Hát most mit mondjak, így jár aki van olyan hülye, hogy ilyen faszival kavarászik.
2022. febr. 22. 13:12
 50/74 anonim ***** válasza:
27%

#46:

És siker esetleg egy félig-meddig ott hagyott család, vagy tönkretett előző párkapcsolat is?

Nem arról van szó - én is csaltam, engem is csaltak. Szerintem mindenkivel megesik ilyen. Na de ezt még sikernek beállítani..:

2022. febr. 22. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!