Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők többsége vágyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők többsége vágyik a házasságra és a családra?

Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 08:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
36%
Neked semmit nem számít a szavam.
2022. jan. 21. 19:38
 72/81 anonim ***** válasza:
77%
Másnak sem valószínű. :)
2022. jan. 21. 19:43
 73/81 anonim ***** válasza:
15%

Belőled csak a sértődés beszél. Azt ugyanis valószínűsíthetem, hogy bizonyos szép nők nem az eszükért kapják a diplomát, bár ott mondjuk hibát követtem el, hogy általánosítottam, nyilván valaki közülük amiatt kapja meg. De te a viselkedésedre nincs magyatázat. Közel 17 évet töltöttél el oktatásban, ha mesterszakos vagy, de ez nem igazán látszik.

A kislányos sértődés azonban igen, hogy képes lennél velem kitoltni egy 20 oldalas vitát is - nem elismerve azt, hogy nem a végzettséggednek megfelően vitáztál - mert neked nagyon fontos, hogy a tiéd legyen az utolsó szó.

Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen ember kezébe BSc/MSc diploma került. Én ugyan nem vagyok egy tanult ember, de azt még én is tudom, hogy ez egy önbizalomhiányos, sértődékeny, gyerekes kb. 25 éves nő ömleménye.

Nem hiába mondom azt, hogy ez a rovat az oldal süllyesztője, ide normális ember nem jön, csak akinek zűrös az élete. Nyilván a tiéd is az, ha délutántól fogva este 8-kor is nekem kommentelsz.

2022. jan. 21. 20:02
 74/81 anonim ***** válasza:
3%
Na mindegy, szerintem írj még egy kommentet, aztán offuljuk ezt a témát.
2022. jan. 21. 20:29
 75/81 anonim ***** válasza:
21%

Hamarabb lépek. Már nem várom meg az utolsó kommentet.

Részemről a vitát lezártnak tekintem. Azért tanultam belőle, hogy többet ne keveredjek ilyen időrabló, semmitmondó vitába. Az esetleges tévedésimért elnézést mindenkitől.

Sziasztok.

2022. jan. 21. 21:09
 76/81 anonim ***** válasza:
71%

"Remèlem, ha èn lediplomázok, nem ilyen szintet hozok majd. Hanem legalább fele annyira alázatos leszek"

Akkor kezd el most. Mi tart vissza?

Kezdheted azzal, hogy becsmérelsz másokat. ha mégis, akkor meg ne csodálkozz, ha nem köszönik meg. Minden esetre az alja színvonalat sikerül hoznod. Sértegetsz másokat, majd ha nem hagyják szó nélkül, akkor tovább sértegeted, mert hogy neki a te elképzelésed alapján máshogy kéne rá reagálni.

Te örökre ilyen paraszt fogsz maradni :D

2022. jan. 21. 21:21
 77/81 anonim ***** válasza:
59%

"de azt még én is tudom, hogy ez egy önbizalomhiányos, sértődékeny, gyerekes kb. 25 éves nő ömleménye."

Te kezdted. Dugulj már el. Ne hisztizz.

2022. jan. 21. 21:22
 78/81 anonim ***** válasza:
55%

"bizonyos szép nők nem az eszükért kapják a diplomát" - ennyire ne legyél már irigy! Milyen érzés mindennap ekkora frusztrációval élni?

Egyébként ugyanezt mondod a jóképű férfiakra is? Ők sem szerezhetnek ésszel diplomát?

Ennyire szar érzés neked látni, hogy valakinek megadatik a szépség és az ész is?

2022. jan. 22. 18:27
 79/81 anonim ***** válasza:
92%

Hmm az oktatok tobb mint fele no ... Ilyen kozegben kizart h egy lany a teste miat kapjon diplomat. 🤣

Amugy egy bufeszakot barki kiraz a kisujjabol

2022. jan. 22. 23:02
 80/81 anonim ***** válasza:
56%

82

Amúgy is kizárt, mivel nem vetemednék ilyenre. :)

2022. jan. 22. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!