Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők többsége vágyik a házasságra és a családra?
28.
Miért, hogyan szereztek? Avass be kérlek, mérnökinformatikus/alkalmazott matematikusként én még ott ragadtam le, hogy tanulni szoktunk.
Persze. Diplomás, jól kinéző nő vagy, de mégis itt vagy a gyakorikerdesek.hu "Felnott-parkapcsolatok" rovatában, ami egy süllyesztő, az oldal legsötétebb rovata, hiszen sok lecsúszott, zűrös ember van itt. Meg ide lelkileg sérültek járnak. Tudod ki hiszi ezt a hülyeséget el, amikor személyesen is ismerek/ismertem innen embert, hogy kik vannak itt. Ide nem járnak csodalányok, te sem lehetsz valami sikeres, ha Péntek délelőtt itt kommentelsz.
A nőkről meg csak annyit, hogy a testtükkel sokmindent elérhetnek, volt itt az oldalon nemrég egy kérdés, ahol a kiscsaj arról írt, hogy az egyetemen rámozdult a tanára. Már innen tudjuk, hogy meglesz a diplomája.
Egy kevésbé szép nőnek jobban elhiszem, hogy az esze miatt kapott diplomát, egy jól kinézőnek nem fogom elhinni. Mert akinek jó teste van - ahogyan az a világban is látszik - ki is használja.
Ebben a rovatban nincsenek 2 pipás lányok. Azért nem hisznek neked.
" Diplomás, jól kinéző nő vagy, de mégis itt vagy a gyakorikerdesek.hu "Felnott-parkapcsolatok" rovatában"
Így van.
" az oldal legsötétebb rovata"
És?
"Tudod ki hiszi ezt a hülyeséget el, amikor személyesen is ismerek/ismertem innen embert, hogy kik vannak itt. "
Ez kit érdekel?
Én régóta kommentelgetek ide, de senkivel nem privátozgatok, senki nem ismer. Akkor ki a francot érdekel, hogy te kiket ismersz? Azok alapból csak azok közül kerülnek ki, akik hajlandók veled társalogni, szóval nem túl reprezentatív.
"Ide nem járnak csodalányok"
Ha valakinek az csoda, ha valaki jól néz ki és összeszedett egy diplomát, munkahelyet, akkor érdekes képe van a világról.
"Péntek délelőtt itt kommentelsz."
És akkor mi van, ha péntek délelőtt itt kommentelek? Mi köze annak a sikerességhez?
"Egy kevésbé szép nőnek jobban elhiszem, hogy az esze miatt kapott diplomát, egy jól kinézőnek nem fogom elhinni."
Amúgy a való életben érdekel bárkit, hogy te mit hiszel el?
Mondom, hogy adj hálát, hogy létezik internet. :)
Ez a kommented ott bukik, hogy aki szép, és sikeres, az nem érzi magát jól a sok lesüllyedt ember között. Egy sikeres nő nem áll szóba egy lúzer pasival, és ez az online világra is igaz. Jen Selter például egy gazdag, jól kinéző nő, meg elég értelemesnek is tűnik, nem valószínű, hogy szokott kommentelgetni ilyesmi oldalakom, ahol lelki sérültek vannak.
"Ha valakinek az csoda, ha valaki jól néz ki és összeszedett egy diplomát, munkahelyet, akkor érdekes képe van a világról."
Az a csoda, ha ezt a teste nélkül érte el. A jól kinéző nők ugyanis használják a testüket az életben, nem valószínű tehát, hogy a diploma, a jó munkahely stb. csak úgy a munka árán az ölükbe pottyant volna. Valószínű viszont egy kis flört a főnökkel, egy kis dekoltázsvillntás a tanár előtt, szex, stb.
Az a nő, aki nem néz ki jól, de sikeres, viszont hitelesebb. Őt nem akarják annyira a férfiak megdugni, ezért nálam hihetőbb, pl. az esze miatt kapott diplomát.
Te viszont hiteltelen vagy.
44
Az írásod a hiteltelen.
A valóságban tudod hogy nézett ki az egyetem?
Bejártam valamennyi előadásra, ahol voltunk 150-200-an, aztán vagy a társaimmal lógtam, vagy húztam haza utána. Bejártam a gyakorlatokra, eltöltöttem ott másfél órát, aztán mentem a dolgomra. A tanáraim fele alapból nő volt. Egy tanárommal sem beszéltem órán kívül egy büdös szót sem, csak a konzulensemmel, aki nő volt.
Aztán vagy megírtam a sablon beadandókat, ami pont ugyanolyan volt, mint a többieké, vagy megírtam a vizsgát, ami egy volt a 200 közül.
Nem tudom, hol és hogyan kellett volna a testemet használni és mivel lettem volna előrébb. :)
"Ez a kommented ott bukik, hogy aki szép, és sikeres, az nem érzi magát jól a sok lesüllyedt ember között."
Az viszont jó érzés, ha leírom az igazat, vagy tanácsot adhatok másoknak (ilyen is akad). De lehet ez is engem minősít, fene az ízlésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!