Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők többsége vágyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők többsége vágyik a házasságra és a családra?

Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 08:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
100%

Igen ..

De vannak kivételek...

2022. jan. 21. 08:04
 2/81 anonim ***** válasza:
100%

Én igen :)

De ismerek több olyat, aki nem. Általában nem volt előttük jó példa. Bár nekem is volt egy múló gondolatom, hogy nem akarok gyereket, mert láttam másoknál, hogy nagyon nehéz és nem voltam biztos benne, hogy megéri, de ez kb fél évig tartott.

2022. jan. 21. 08:06
 3/81 anonim ***** válasza:
79%
Igen, de manapság már nem fiatalon, hanem 30-40 körül. Aki 20-30 évesen el se tudta magát képzelni anyukaként, később ők is elkezdenek vágyni a nyugalomra és egy családra. Hogy ez így jó-e vagy nem-e, azt nem tudom, mindenki döntse el maga...
2022. jan. 21. 08:07
 4/81 anonim ***** válasza:
100%
Mintha azt látnám,hogy manapság ez egy kicsit arányaiban eltolódik, egyre kevesebben házasodnak, akik mégis, azok egy részre /remélhetőleg nem nagy része/azért, mert a támogatások bizonyos formáit csak így kapja meg.A gyerekvállalásnál ugyanez a helyzet. Ami fura,hogy vagy azt látom,hogy egy gyereket vállalnak, vagy azt,hogy hármat. Valahogy a kétgyerekes családmodel mintha kikerült volna a látképből.
2022. jan. 21. 08:10
 5/81 anonim ***** válasza:
88%

A házasságot romantikusnak tartom és gyönyörűnek, ezért igen, vágyom rá, hogy megéljem azzal, akit szeretek. De a jogi oldalára például nem, ezért csak vagyonszerződéssel.

Gyereket meg a hátam közepére nem kívánok, szerintem fellógatnám magam, ha együtt kellene élnem eggyel. Több nőt ismerek, aki nem akar gyereket, mint aki igen, de valószínűleg a többség így is inkább mellette van.

2022. jan. 21. 08:13
 6/81 anonim ***** válasza:
85%
En nem.
2022. jan. 21. 08:21
 7/81 anonim ***** válasza:
96%

Hazassagra nem

Nem a papir hatarozza meg h jo lesz e a kapcsolat vagy sem

Gyerek johet 🙂 de max 2db !

2022. jan. 21. 08:43
 8/81 anonim ***** válasza:
100%

"Házasságra igen, mert ha utána elválnak, viszik a férj vagyonának felét."

Mint ahogy a férj is viszi a vagyonának a felét.

2022. jan. 21. 08:55
 9/81 anonim ***** válasza:
100%
Az én környezetemben 10-ből 9 nem akarja egyiket sem, de szerintem a világban még mindig sokkal, de sokkal többen vannak akik igen.
2022. jan. 21. 09:21
 10/81 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többsége vágyik rá.
2022. jan. 21. 09:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!