Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi ha közös jövőről, konkrétan esküvőről, házasságról beszél, azt úgy is gondolja általában?
Perszehogy tudom, hogy nem lehet általánosítani :D Csak vélemények, tapasztaltok érdekelnek.
SZóval még nem vagyunk együtt annyi ideje, hogy ez aktuális legyen, én magam sem agyaltam rajta, de figyelmes lettem több ilyen megjegyzésre. Ez jelent valamit a férfiaknál általában(!!!általában), vagy az elején mind ilyen, és csak később alakulnak a "nem akar elvenni, mit tegyek?" kérdések?
:D
Valószínűleg úgy gondolja, a motiváció a kérdés... hogy ez egy belülről jött saját ötlet, szükséglet,
Vagy pedig egy külső kényszerítő erő, megfelelés a leendő arának.
1 éve vagyunk együtt, szóval azért nem két hete.
Csak nemrégiben kezdte ezt néha-néha megemlíteni, aztán egyszer alkohol hatására elég sokat beszélt róla, bár nem tudom, az éppen jót jelent-e vagy rosszat :D
Szerintem nem. A beszéd semmire nem utal. Az esküvő úgy történik, hogy lánykérés, szervezés, majd a szertartás. Ha csak dumál, de nem történik semmi, azon nem kell meghatódni.
Mondjuk ez tőlem idegen, én annak fogok esküvőről beszélni, akit el is szeretnék venni. De a húgom exe ilyen volt: állandóan virágcsokrokat hozott, szépeket mondott, nekünk is mondogatta, hogy ő lesz a felesége, aztán megcsalta és eltűnt a ködben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!