Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők többsége vágyik a házasságra és a családra?
Amúgy annyira imádom, mikor emberek a saját aberrált szokásaikat buktatják le algoritmusok segítségével. Nekem pl a Tinder vicces videókat, barkácsolós, kisállatos tartalmakat jelenít meg. Azért, mert ilyen videókon akadt meg leginkább a szemem és ilyen tartalmakat kedveltem, osztottam meg korábban.
Ha te, drágám, magamutogató picsákat és valagakat látsz, az a te érdeklődésed eredménye. Az algoritmus nem hülye, azt tolja eléd, amin korábban látta, hogy elsődlegesen érdekel. 😂
"Arról meg jobb nem beszèlni, hogy a nők hogyan szereztek diplomát. Ha egy nő jól nèz ki, simán megteheti, hogy a fejesekkel viszonyt folytat."
Adj hálát, hogy létezik az internet, és lehetővé teszi azt, hogy következmények nélkül írogathatod a moslékodat. :)
Nő vagyok, van diplomám, sőt, jó munkám is, jól nézek ki, de ha élőben meg merne ilyesmivel vádolni valaki, akkorát ütnék a képébe (nem tenyérrel, ököllel), amekkorát csak bírok, pedig nem asztalom a verekedés. De más már itt nem segítene, mert a fajtáddal szemben az értelmes szavaknak nincs súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!