Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők többsége vágyik a házasságra és a családra?
Nem, a nőkről ugyanúgy lehet kritikát írni, mint pèldaul a delfinek sötèt oldalàról. Függetlenül attól, hogy esetleg nem minden delfin olyan.
A nő ugyanis ember, az ember meg csak egy állat. Ezèrt ugyanúgy èrvenyesek rá a megfigyelèsek általánosítások.
Van, akire igazak, van akire nem.
Rám nem igazak, akár tetszik neked, akár nem, és ha élőben valaki ilyenekkel állna neki vádaskodni, akkor vagy pofán verném, vagy ha mondjuk kolléga, akkor olyan moslék módon ásnám meg neki a gödröt minden létező eszközzel, hogy magától húzna el onnan, amikor nem bírja tovább a csendes megvetést és a kirekesztést. Mindenhogy meg lenne szégyenítve, mindent megengednék magamnak.
Most aztán kimutattad a fogad fehèrjèt ezzel a kommenttel. Ilyen agresszív ember vagy, erre idejössz ebbe a rovatba, ahol lecsúszott emberek vannak.
Mondjuk nem csodálkozom, hogy Magyarországon az egèszsègügy is bajban van. Olyan emberek mennek betegekkel foglalkozni, akik nem alkalmasak rá. Hozzád hasnóak is mennek pl. ápolónak.
Meddig nem mehetek el? :D Hogy mondjuk nem tűrném el csak úgy, hogy mindenféle qrvának el legyek hordva, meg legyek vádolva, hogy a testemmel szereztem a még a diplomámat is, és meg legyen mondva, hogy minden így van és kész, ha én nem értek egyet, akkor az csak nők hírnevét védőm szubjektív csacsogás? Hú, de messzire mentem!
Bocs, de pont annyi értéke van az én véleményemnek, mint a tieteknek. Én a ti hadoválásaitokkal nem értek egyet, szerintem nagyjából zéró valóságtartalma van úgy generálisan, ez ellen pedig nem tudtok tenni semmit. Érdekes fantazmagória, hogy nálatok van az abszolút igazság, úgy vádoltok mást, ahogy akartok, aztán ha meg jön valami retorzió, akkor részletekb menően fantáziálsz nőverésről. Be kéne téged zárni valahová?
Ezzel a kommenteddel nem èrtek egyet. Vèletlenül felpontoztalak, de már bánom.
Bármit is írt az 57-es, egy fèrfinak meg kell maradni úriembernek. A nőt nem szabad fizikailag bántani.
"Ilyen agresszív ember vagy"
Igen, tudok az lenni. Ha valaki velem xarozik, annak lesz valamilyen következménye. Érdekes, olyan emberek ellen nem kellett a szemét oldalam előszedni soha, akiknek alap, hogy emberszámba vesznek, és mondjuk nyújtanak annyit, hogy nem vádolnak azzal, hogy lényegében egy ócska qrva vagyok. :D Még konfliktus esetén sem. Szerintem nem várok el sokat. :)
Ez az èrvelèsed azèrt nem elfogadható, mert vegső soron nem azon mulnak a dolgok, hogy ki milyen kedves. Hanem, hogy kinek milyen a sötèt oldala.
A Death Parade animèben is úgy hoztak ítèletet, hogy előhozták az ember sötèt oldalát.
Vagy gondolom a Death Note-ot jobban ismered, ott is az aljasok lettek elítèlve.
Ha nem tudtam volna, hogy tudsz ilyen is lenni, lehet, elismertem volna, hogy bunkó voltam veled.
Mondjuk fizikailag akkor sem bántanálak, amint az 62-es kommentben utaltam rá, úriember vagyok.
Hey!!!! Hová tűnt az eredeti 62-es komment!?
Ne töröltessètek a hozzászólásokat.
A másik 62-esnek írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!