Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők többsége vágyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők többsége vágyik a házasságra és a családra?

Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 08:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
92%

Az nem férfi aki üt rugdos, meg hajánál fogva cibál nőt.

Aki ilyet csinál az eszköztelen, nem tud mit mást kezdeni a szituációval mint ütni. A saját értéktelenségét és gyengeségét prezentálja, pasival nem mer kiállni mert ott veszítene.

Egy férfi minden helyzetben maradjon úriember, attól férfi.

2022. jan. 21. 13:28
 62/81 anonim ***** válasza:
65%

63

Lóf_aszt sem érdekel, hogy te elfogadod-e az érvelésem. Amiket utána felhoztál érv gyanánk, az meg nálam kuka teljes egészében. Animéket hozol érvek? :D

Akik normálisak velem, azokkal én is az vagyok. Van párom, akit teljes szívemből szeretek, lassan 9 éve vele vagyok, és az az oldalam, ami mellette jön elő, pont ugyanúgy én vagyok.

Ha előjön a "sötét oldalam", annak nyomós oka van, és nemcsak engem minősít. Én meg ezt a vallásokból berögződött bullshitet nem tudom magamévá tenni, hogy "tartsd a másik orcád", vagy azzal, hogy ha megvédem magam, akkor "lesüllyedek a szintjére". Szerintem ezt maguk a bántalmazó zsarnokok találták ki, hogy jó sok irányítható csicskát lehessen létrehozni, akikkel minden szart meg lehet csinálni, mert azt hiszik, hogy annak bármi közel van az erkölcshöz, ha hagyják magukat.

Nem vagyok qrva. Nem hazudok semmiről egy béna anonim oldalon, így arról sem, hogy nem a testemmel értem el, hogy legyen diplomám, jó állásom. Nem hazudok arról sem, hogy hűséges vagyok, és arról sem, hogy jól nézek ki (a férfiak 90%-a igazolja vissza, nem én találtam ki + adok is magamra bőven). Senkinek nem adtam semmi okot arra, hogy kételkedjen, és az legyen az alapfeltevése, hogy kb. prosti vagyok. Másrészt, nem vagyok csimpánz, pont ugyanúgy gondolkodom, megfigyelek, tájékozódom, ahogy ti (sőt, igazából összemérhetetlenül jobban, de én felfogom, ha ti ezt nem tudjátok elképzelni, mert nektek a ti véleményetek a szent), nem az a helyzet, hogy ti, bölcs, frankót megmondó férfiak kemény iránymutatást adtok, én meg kis butusként nyomom a propagandát, amit a számba adott a világ. Qrvára de jogom van véleményt formálni és tartani magam hozzá, semmivel sem ér többet a tiétek, semmivel sem objektívabb, konstruktívabb és értelmesebb.

Másrészt, azon is látszik, hogy ki áll közelebb a valósághoz, hogy ti ilyen egybitesen gondolkodtok, hogy nők vs. férfiak, meg nők hírnevének védelme, nők elleni kritika, blabla.

Számomra nem is létezik ilyen, hogy "nők hírneve". Ha egy nő 5x csalja meg a pasiját és közben eltartatja magát, majd kisemmizi, és mindent a pinájával ért el, az az én hírnevem nem rontja. Vannak aljadék emberek mindkét nemben. Én nem látom az emberiséget két táborra szakadva, nincsenek idióta fantazmagóriáim sem a férfiakról, sem a nőkről. Van mindenféle ember, attól függően, hogy milyen alapszemlyiséget örökölt, milyen társadalmi berendezkedésben nőtt fel, kik nevelték, milyen mintát látott, majd ha felnőtt, akkor milyen döntéseket hoz, miből milyen tanulságot von le. Kissé komplexebb a téma, mint a ti nőkre való beteg gyűlölködésetek és a random nők felé érkező vádaskodásaitok.

Még egyszer mondom: Ha undorító feltételezéseitek vannak, jogosan kérem ki magamnak.

2022. jan. 21. 13:34
 63/81 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy az ilyen selejteknek van, aki munkát ad? Van, aki együtt képes dolgozni ezekkel? Vagy ezek csak itt ilyenek, személyesen meg megy a lefety meg a vergődés?

Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy hogy boldogulnak ilyen undorító emberek a többi között. Nem akartak még agyonverni titeket, amiért így beszéltek a másik nemről meg úgy általában emberekről és az eredményeikről?

2022. jan. 21. 14:32
 64/81 anonim ***** válasza:
4%

#66-67

Az, hogy ilyen részletes reakciót írtál, azért azt mutatja, hogy mennyire komolyan vetted azt, amit írtam, és, hogy érzelmileg megérintett téged. Ha valóban egy magas önbizalommal rendelkező, tanult, szép nő lennél, egyszerűen ignoráltad volna ezt a topikot. Már csak azért is, mert a való életben a sikeres nőket nem igazán érinti meg az ilyen kritika, hanem nevet rajta.

Ismertem innen az oldalról személyesen egy gazdag, kígyúrt srácot, aki szándékosan csinált hülyét magából, amikor a nők előtt arról beszélt, hogy neki milyen kicsi a farka (természetesen ez csak vicc volt, szándékosan csinálta, hogy nekem megmutassa, milyen az, amikor az embert nem érdekli más véleménye.). Akkor csinálta ezt, amikor az utcán voltunk. Látod, akinek tényleg van önbizalma, az kb. ennyire tesz arra, mit mondanak mások.

Igen, animéket hoztam példának, és? Te legbelül egy rosszindulatú ember vagy, aki csak bizonyos feltételek mellett jó fej. Ennyit rólad.

2022. jan. 21. 17:42
 65/81 anonim ***** válasza:
78%

"mennyire komolyan vetted azt, amit írtam"

Mert tán viccből írtad? :D

"Ha valóban egy magas önbizalommal rendelkező, tanult, szép nő lennél, egyszerűen ignoráltad volna ezt a topikot."

Azt nem írtam, hogy magas úgy generálisan az önbizalmam.

Amúgy attól, hogy kitalálsz hamis szabályszerűségeket és dogmaként alkalmazod őket, nem lesz igazad, és az érveket sem helyettesítik ezek.

" a nők előtt arról beszélt, hogy neki milyen kicsi a farka (természetesen ez csak vicc volt, szándékosan csinálta, hogy nekem megmutassa, milyen az, amikor az embert nem érdekli más véleménye."

Nem tudom, hogy aspergeres vagy simán buta vagy, ha ezt hozod fel párhuzamnak. Nem tudom, érdemes-e belemenni.

"Te legbelül egy rosszindulatú ember vagy, aki csak bizonyos feltételek mellett jó fej. "

Vagy egy legbelül alapvetően jóindulatú ember, aki bizonyos körülmények között egy sz.ar ellenséggé válhat.

Még szép, hogy nem vagyok madár, aki mindenkivel jó fej, azzal is, aki velem egy rakar xar. :)

2022. jan. 21. 18:12
 66/81 anonim ***** válasza:
78%
Ja, és a 67 nem én vagyok. :)
2022. jan. 21. 18:13
 67/81 anonim ***** válasza:
3%

Csalódást okoztál nekem, mert egy diplomás embertől másfajta konfliktus kezelèst vártam volna. Persze neked mindegy, de nekem meg nem mindegy, mert eszerint ha valaki lediplomázik, akkor mèg megmaradhat ilyennek.

Remèlem, ha èn lediplomázok, nem ilyen szintet hozok majd. Hanem legalább fele annyira alázatos leszek, mint amilyen Richard Feynman volt.

2022. jan. 21. 18:23
 68/81 anonim ***** válasza:
62%

"Csalódást okoztál nekem, mert egy diplomás embertől másfajta konfliktus kezelèst vártam volna"

Na milyet?

Nem vagy nekem te senki, csak egy random gyökér a neten, aki oldalakon át vergődött, hogy minden egyes szép nő, aki elért valamit, azt a testével tette. És még neked áll feljebb, vicc. :D

2022. jan. 21. 18:28
 69/81 anonim ***** válasza:
3%

Látom, mèg mindig nem esett le az, amit mondani akartam: TANULT diplomás emberkènt jobb konfliktus kezelő kèszsèget vártam volna. Amit hoztál, ez a lázadó stílus, ezt BÁRKI hozta volna. Èppen ezèrt okoztál csalódást, mert nekem tanulnom kellett volna tőled, erre amit hozol, az egy kb. 16 èves sèrtődött tini stílusa. Diplomáskènt többet vártam volna. Dehát az önbizalomhiányt az sem múlatja el, legalább is nálad nem.

Innentől nehèz elhinni, hogy az eszedre kaptál diplomát.

2022. jan. 21. 19:26
 70/81 anonim ***** válasza:
70%
Szerinted mit számít a te szavad? :D
2022. jan. 21. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!