Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan, akinek tönkrete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek tönkretette az életét az exe: ha igen, akkor mi történt, hogyan élted meg, és miként jöttél helyre?

Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 11:07
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Aki nem akarja, hogy számon kérjem, ne írjon!

Ide az írjon, aki szembe mer nézni a múltjával, és vállalja a hibáért a felelősséget.

Ebben a topikban nincs babusgatás.

2022. jan. 17. 12:49
 12/35 anonim ***** válasza:
94%
Elég csőd a kérdező
2022. jan. 17. 12:50
 13/35 A kérdező kommentje:

Ahogy visszaolvasom a kommented, nem tudtál neki megbocsátani!

Mondjuk kérdés, hogy meg kell-e a lelki békéhez, vagy sem. Lehet, nem.

2022. jan. 17. 13:01
 14/35 anonim ***** válasza:
94%

#13 számonkérhetsz, számomra lényegtelen, mint halottnak a csók. Pont ezt tanultam meg ebből a kapcsolatból, hogy nem érdekel mások vádaskodása, mert a bántó szándékú emberek, jelentéktelenek, ilyenekkel nem foglalkozom többé.

Csak akkor vagy kedves, ha kell, hát pont te magad is ilyen vagy, de nem hiszed el hogy léteznek ilyenek?

2022. jan. 17. 13:03
 15/35 A kérdező kommentje:

Most ebbe bele tudnék kötni, de a békesség kedvéért nem teszem.

A kérdésedre viszont válaszolok: nem vagyok olyan, aki ok nélkül bánt mást egy párkapcsolatban, és örömét leli benne. A kedvesség egy stratégia időnként nálam. Akkor vagyok kedves, mikor annak kell lenni. Az alapból kedves emberek gyengék, és kihasználhatók. Ezért úgy vélem, nem kell mindig annak lenni.

2022. jan. 17. 13:29
 16/35 anonim ***** válasza:
93%

Ki vagy te, hogy bárkit számonkérj? Vagy hogy a saját megítélésed szerint osztogasd? Vagy ha ez a célod, hogy megmondó embert játssz, és ítélkezz, akkor írd bele a kérdésbe. Senki se megy bele ilyen játszmába, pláne egy vadidegen emberrel, ha ezt a szándékát kifejti. Elrejteni a provokáló szándékot, majd torkának esni valakinek, aki egy bensőségesebb információt oszt meg veled, pont olyan alja dolog, amit a legtöbben megtanultak nem elviselni.

Szóval de, a beszámolód, ( hogy csak akkor vagy kedves, ha érdeket fűződik hozzá) és a kérdésed alatt tanúsított reakcióid alapján pont olyan ember vagy, akire azt mondod, hogy "a szeme se áll jól". Ilyen ember véleménye senkit nem érdekel. Vagy közöld előre, hogy csak kritizálni, és bántani akarsz másokat, vagy ne tedd ezt másokkal.

2022. jan. 17. 13:39
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát tönkre nem tette, de elvette tőlem a gyerekemet, miközben 95%ban én foglalkoztam vele csak.
2022. jan. 17. 14:04
 18/35 anonim ***** válasza:
91%

A 15ös válaszodból nekem az jön le, hogy ugyanolyan nárci görény vagy, mint az egyik válaszoló exe.

Azért írtad ki a kérdést, hogy belerúgj olyan emberekbe, akik életük egyik legfájóbb pontjáról írnak itt?

Attól még, hogy másokat bántasz, te nem leszel kevésbé szánalmas!

2022. jan. 17. 14:46
 19/35 A kérdező kommentje:

Olyan ember vagyok, aki igyekszik reálisan látni a dolgokat. Az igazság nem mindig simogató, akár lehet egy rúgás is. De ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy én rúgok bele az emberekbe. Ez a rúgás inkább a saját tetteik következménye. Ha én feldobok egy követ, és az a fejemre esik, akkor nem a kő állt bosszút rajtam.

Ugyanakkor bár hátborzongató, de lehet, jobb belerúgni a földön fekvő emberbe. Mert ha nem teszed, akkor a kedvemtől feláll majd, lehet ő rúg majd oldalba, de nagyon. És mielőtt jönne a rikácsolás: ez nem gonoszság, ez túlélési stratégia.

2022. jan. 17. 14:54
 20/35 A kérdező kommentje:
*Mert ha nem teszed, akkor lehet feláll majd
2022. jan. 17. 14:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!