Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy házas nőbe, mit tegyek?
Munkahelyi dolog, nem ugyanazon a helyen dolgozunk, de a két cégnek vannak közös projektjei folyamatosan,és emiatt gyakran találkozunk személyesen, innen az ismeretség.
Pár éve házasságban él, viszont gyermek még nincsen. Én magam szingli vagyok.
A dolgot bonyolítja (vagy egyszerűsíti, attól függ, honnan nézzük), hogy van egy közös ismerősünk, akitől tudom, hogy a házasságuk már nem igazán működik.
Amikor találkozunk, érzem a vibrálást, amikor rám néz vagy beszélünk, akkor is, csak senki nem mer lépni.
Próbáltam elhessegetni a gondolatot, hogy házas nővel soha nem kezdek, de már oda jutottam, hogy egész nap ő jár a fejemben.
Ilyen előzmények után ti mernétek lépni?
Volt már kapcsolatom papíron házas nővel, de ők tényleg csak jogilag voltak együtt, a házasságuk tönkrement, és tisztázták, hogy a válásig már mindenki a saját útját járja, legyen szó szexről vagy párkapcsolatról.
Itt nem teljesen ez a helyzet, ha jól olvasom, szóval ilyen körülmények között én nem próbálnám meg.
Jelen helyzetnek annyi előnye van, hogy nincs gyermekük, de ez még korántsem egy lezárt kapcsolat egyik részről sem.

Esetleg keress rá a youtube-on Fodor Antónia: vonzódom vagy szerelmes vagyok? videójára.
Amúgy lehet jobb lenne ha valahogy nála kérdeznél rá mi van a házasságában.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!