Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek tönkretette az életét az exe: ha igen, akkor mi történt, hogyan élted meg, és miként jöttél helyre?
Kezdésnek amikor padlón voltam és a támogatására lett volna szükségem, kétszer ment félre (ennyiről tudok). Szakítottam, kiraktam a lakásomból, mire bosszúból olyan helyzetbe hozott, hogy tönkrement a vállalkozásom. Amikor talpra álltam és ismét jól ment a szekér, megkeresett bocsánatot kérni. Elküldtem az anyukája p@csájába,azóta köszönni sem hajlandó, ha valahol véletlenül összefutunk.
44 F
A jó és a hülye édestestvérek...
Elvárás volt, ez kéne, az... amíg jól ment az anyagi helyzet le se lehetett vakarni.. és amikor úgy tettem, mintha elfogyott volna a pénzem ő gyorsan egy másik nőhöz költözött..
Sokat sétáltam, szép dolgokat kerestem ettől jobb lett!
43n
Érdekes történet, de nem igazán tudok együttérezni veled. Tipikus eset, hogy a nő egy szemét alakkal jön össze, mert a rosszfijjú olyan "domináns". Ebben a te felelősséged is benne van. Járhattál volna egy becsületes emberrel is, de neked gondolom túl unalmas volt, kellett a "kihívás", az "izgalom". Hát megkaptad.
Marhaság. Az ilyen szemét alakok már a szemükből sem néznek ki jól. Ne akard már velem elhitetni, hogy az exed Jagami Light intelligenciájával rendelkezett, mert akkor most is lenne valaki, de gondolom, csak egy átlag ember.
Másrészt a nőknek megvan az a képessége, hogy amint nem tetszik neki valami a pasiban azonnal lelepnek. És nem bocsátanak meg. Ezt saját magam is tapasztaltam. Az, hogy te vele maradtál, nem róla mondd el dolgokat, - ő olyan, amilyen - hanem rólad. Léphettél volna, de nem tetted, mert ő kellett.
Természetesen kicsit sem sajnállak.
Le is léptem.😄
Amúgy erről a szeme se áll az olyannak jól dologról... Ted Bundy mond valamit? 😌😏
Nem, már nem vagyok kedves srác. :D Csak akkor vagyok kedves, mikor annak kell lenni.
Ted Bundy egy szemét, közönséges gyilkos volt, egy aljas ember. De el kell ismernem, hogy intelligens volt, aki meg tudta győzni az embereket. De azért az ilyen fazonok nagyon ritkák. 99%-uknál látszik, hogy milyen ember valójában.
"Le is léptem."
Az elején kellett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!