Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz házasság vagy szerelem?
Figyelt kérdés
Évek óta romlott kapcsolat,magam sem tudom miért maradtam benne ezt már rég le kellett volna zárni. Van egy gyerekünk de kapcsolatunk hiába próbáltam már éveken keresztul semmi nem változik. Igazából én voltam a hülye maradtam és úgy gondoltam ennyi a szerelem.
Megéri választani egy új szerelmet? Régóta ismerem nem fellangolás,csak ugye jön ez,mit gondolnak majd mások.
Ha valakiről tudod komolyak a szándékai és már nyűglődtök otthon hosszú évek óta,önzőség a szerelmet választani?
Nyilván ha van egyházasságod, ami már évek óta rossz, akkor nem kérdés, nem kell vele maradni. Viszont ne azért vess neki véget, mert jött most egy másik férfi az életedbe. Mert nem tudhatod, meddig lesz veled, tehát ne eköré építsd az életed. Mivel ha utána valamiért szakítotok, akkor hozzá (is) kötötted a boldogságot. Szóval elsősorban zárd le, ne azért mert van más, hanem mert nem jó a házasságod. Utána már lehet másban gondolkozni, de szerintem ha így gondolkodsz nagyon könnyen megégetheted magad. Vagy ugyanúgy jársz megint könnyen, belekerülsz egy kapcsolatba aztán csak akkor lépsz, ha lesz más, mert önmagában nem mered meglépni. Kérdésedre válaszolva meg nem kell más véleménye érdekeljen. A te életed, amúgy is pár napig lesz érdekes téma, utána lecseng. Manapság meg szerintem már nem akkora nagy hűhó egy válás, mint mondjuk pár évtizeddel ezelőtt.
tegnapelőtt 08:54
2/11 A kérdező kommentje:
Igen,de vele érzem azt eloszor hogy ez lehet más is,vagyis tobb mint egy éve ismerem
Nem rá épitenék de úgy látom lehet más is egy kapcsolat s valamiért mind az van nem engedhetem őt el. Egész életemben bánnám
tegnapelőtt 09:03
3/11 anonim válasza:
Vagy jobb lenne vagy nem. Nehéz előre jósolni. Ha te vagy a nehéz eset, akkor a következő se lesz jobb.
tegnapelőtt 09:05
4/11 anonim válasza:
Ha így teszed fel a kérdést "rossz házasság vagy szerelem" ember nincs aki nem a szerelmet mondja :D
Csak ez nyilván nem reális. Minden házasságban (kapcsolatban) van jó és rossz is. Nem hinném hogy a férjedben nincs. Ha más nem ott a közös gyerek.
És a "szerelemi" kapcsolatokban is lesz bőven rossz, csak idő kérdése.
tegnapelőtt 09:08
5/11 anonim válasza:
Válás és egyedüllét mivel szükséged lenne rá, hogy kiheverd teljesen a rossz házasságot. Ha annyira komolyan a szándékai akkor később is összejöhettek mint egy pár.
tegnapelőtt 09:14
6/11 A kérdező kommentje:
Elengedni nem akarom,tudom egész életemben bánnám
tegnapelőtt 09:49
7/11 anonim válasza:
Akkor légy vele. Majd elválik, hogy meddig lesztek együtt, vagy boldog leszel-e. Válni el kéne mindenképp.
tegnapelőtt 09:52
8/11 anonim válasza:
6
Sokan pedig a válás bánják meg. Igaz utólag.
tegnapelőtt 09:54
9/11 anonim válasza:
Próbáld meg. Más véleménye meg kit érdekel.
tegnapelőtt 15:49
10/11 anonim válasza:
Figyelj kérdező. Én is voltam rossz házasságban, elváltam, e közben pedig volt akivel ismerkedtem. De nem miatta váltam el, ez tőle független volt, mivel akkor amikor elhatároztam, hogy vége válunk, utána került bele az illető az életembe. Nem bántam meg a válást, sőt inkább megkönnyebbülten távoztam belőle. Az említett illetővel azóta is jól megvagyunk szépen, immár mondhatom hogy párkapcsolatban és boldogan. Szóval ne maradj benne egy alapjáraton is rossz házasságban, de ne a másik miatt válj el, hanem magadmiatt, hogy ismét boldog lehess a későbbiekben. Nem szabad a másikra alapozni ebben az esetben, mivel nem lehet tudni, hogy hogyan fog alakulni. A saját boldogságodnak add meg az esélyt. Sok sikert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!