Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok! Ti szoktatok nyáron külön elmenni nyaralni? (bőv. Lent)
Sziasztok!
Házas férfiak és/vagy nők válaszára vagyok kíváncsi. Nyaranta ti szoktatok külön nyaralni menni? (És nem olyanra gondolok, hogy mondjuk valami munkahelyi közös utazás, ahova nem tudjátok vinni a házastársatokat.) Vagy szerintetek ez rossz házasságra vallana?
Köszönök előre minden értelmes választ, és legyetek szívesek nem poénkodásra venni!
N
Nyaralni nem, de lőtérre nem jár velem a párom akkor sem ha 3 napos lövész találkozóra megyek.
Szóval ha az egyiknek dolga van napokra is valahol totál máshol persze semmi akadálya, de a nyaralás és ilyenek az közös :)
Konkrétan nem szoktunk 15 év alatt, de volt már eset, hogy a páromat hívták kan-hétvégére, mivel a társaság tiszta alkesz volt, nem zavart, alig bírtam kirugdosni, hogy menjen és érezze jól magát:) Ha lett volna alkalom, én is mentem volna csajokkal.
Külföldre nem örültem volna, ha megy, pusztán irigységből, mert imádok utazni:) De mindig úgy voltam vele, nem kötözöm meg, aki akar, úgyis megcsal, legfeljebb máshol, de azért persze nem csináltunk belőle rendszert.
Nem szoktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!