Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veletek is gyakran előfordul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is gyakran előfordul, hogy mindig rossz emberbe szerettek bele, vagy rossz ember tetszik meg nektek?

Figyelt kérdés

a rossz ember alatt inkább azt értem, hogy pl.: van már barátnője/barátja, vagy éppen már házas is és gyereke is van.

mert aki nekem tetszik és eltudnék vele képzelni valamit annak eddig mindig volt barátnője.

és akkor jön az, hogy akinek én tetszenék az nekem nem tetszik, és aki nekem tetszik annak meg én nem tetszek =D

más is ennyire peches a szerelmi életében? van olyan egyáltalán akinek soha nem jön össze semmi szerelem ügyben??

kort,nemet is írhattok ha gondoljátok köszi.

2013. febr. 12. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindig csak ilyen fordult eddig velem elő.

Mondjuk sose nyomultam, ahogy megtudtam hogy van más, szóba se álltam a taggal.

De attól még sz@r

2013. febr. 12. 17:38
 2/8 A kérdező kommentje:
most meg egy házas férfi tetszett meg. mondjuk nem tudtam,hogy az. de ez így annyira rossz.
2013. febr. 12. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Velem csak az,hogy éretlen csajokba szeretek bele.De ki kezdtem már házas-élettársas-gyerekes anyuka nőkkel is.Aki épp egyedül volt,de udvariasan közölték,hogy van valakijük.

De velem elég jó beszélgetni,volt akivel kapcsolatban maradtam haverkodni.

2013. febr. 12. 17:45
 4/8 Nekedsenki.! válasza:
Velem (szerencsére) még soha nem fordult előő.:'DD
2013. febr. 12. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem is mindig ez van.. Nyáron végre örültem,h jött vlaki,mert flörtölgettünk stb,de vele sem jött össze,pedig se barátnője se semmi és közel is lakunk.. Nyilván nem jöttem be neki,csak akkor nem tudom miért hülyített annyit.Azóta sem tudtam elfelejteni,pedig December óta semmi nem volt..

18/L

2013. febr. 13. 17:03
 6/8 zoltán lazzán válasza:
100%
bakker,huzós téma...én példának soha nem voltam az a csajozós alak,de történt velem olyan ami számomra érthetettlen....szeretem 1szép lányt,inteligens,jó kedvü csupa jó tulajdonságal rendelkező személyiség,de ö engem csak a legjobb barátjának tartot,ijen lelki társ fazon.de közben meg ismertem 1barátnőjét aki szintén 1egyedi teremtés,aki kezdetben csak barát szerepet töltöt be meletem de még akkor nem tudtam,hogy ő az én igazi lelki társam akért meghalnék ís többször is!ösze jártam mindketőjükel és 1idő uttán meg szint valotam a lánynak aki az egészre ugy reagált ,hogy sirt mert ekveszitet engem mint a legjobb barátját...hát nem épp ere válaszra számitottam!mi tagadás rosszul fogadtam a választ,nem is talákoztam vele 1,huzamosab idejig...de viszont többet kezdtem logni a barátnőjével és észre se vettem menyire 1másba szerettünk,menyire jó volt vele,de a sors megviccelt...el kelet utaznom hirtelen csendben,és itt elragadot az élet mindent tölem mert van amit pénzért nem lehet megveni!
2013. febr. 14. 05:06
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Erről szól az életem. :(

30/F

2013. febr. 14. 06:29
 8/8 anonim válasza:
Én beleszerettem valakibe, csak utána derült ki hogy házas és 3 gyereke van :-(
2013. márc. 2. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!