Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz házasság vagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz házasság vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Évek óta romlott kapcsolat,magam sem tudom miért maradtam benne ezt már rég le kellett volna zárni. Van egy gyerekünk de kapcsolatunk hiába próbáltam már éveken keresztul semmi nem változik. Igazából én voltam a hülye maradtam és úgy gondoltam ennyi a szerelem.

Megéri választani egy új szerelmet? Régóta ismerem nem fellangolás,csak ugye jön ez,mit gondolnak majd mások.

Ha valakiről tudod komolyak a szándékai és már nyűglődtök otthon hosszú évek óta,önzőség a szerelmet választani?

tegnapelőtt 08:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tények: jelenleg házas vagy, jött valaki akibe beleszerettél, azt mondod komolyak a szándékai. Édesem! Amig férjnél vagy, addig ez a kamu duma. Amint elválnál, meglatnád hogy egy szélhámossal van dolgod. Nem tudom hány éves vagy, de nem sok tapasztalat és bölcsesség sincs még benned.
tegnap 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!