Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha beleszerettél valakibe aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beleszerettél valakibe aki “ nem lenne szabad “ akkor a magad boldogságát “nézed vagy a másik oldalt mert “ jaj az erkölcsök”?

Figyelt kérdés
33N
2021. nov. 14. 13:54
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
30 Egy gyerek van. Eddig miatta nem lépett de azt mondta nem bír ki még 8-10 évet így.
2021. nov. 15. 15:38
 32/33 anonim ***** válasza:
47%

Kérdés, hogy mégis, milyen értelemben tabu az illető. Mert tabuk között is van olyan, amit bevállalnék, és olyan, amit nem.

Nyilván a teljesség igénye nélkül, de ami így hirtelen eszembe jut, amit nem vállalnék be... nem ilyen hajdobálós affektálós "jájjj, dhááágááám, hát az erköölllcsssööööök" szinten, hanem mert az én értékrendszerembe nem férne bele:

- partnerem rokona

- olyan ember, aki párkapcsolatban van (legalábbis tudatosan nem lennék a másik nő... ha szakítana miattam, akkor belemennék, de amíg kapcsolatban van, nem)

- olyan ember, akiről tudom, hogy valamilyen szinten a rokonom (mondjuk hála istennek ilyen velem még nem történt, de azért hallottam pár sztorit, ahol másodunokatesók pl. elkezdtek egymásra gerjedni... én ebbe nem mennék bele, akkor sem, ha vonzódnék iránta)

- bárki, aki az egyik szerettemmel nagyon g..i módon bánt valaha

Amibe belemennék, és tudom, hogy sokan tabunak tartják

- munkatárs / főnök

- tanárom

- olyasvalaki, aki valamelyik barátomnak tetszik (én ezzel úgy vagyok, hogy ha én is lemondok róla, akkor 2en leszünk szomorúak, és attól még nem fogja automatikusan a barátomat választani az illető... és fordított esetben egy rossz szavam nem lenne, ha egy barátom összejönne vkivel, aki nekem tetszik, mert örülnék a boldogságának)

2021. nov. 15. 15:45
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha ezt mondta, hogy nem bír ki még 8-10 évet így, akkor nem miattad mennek szét, én nem csinálnék belőle problémát magamnak, hanem örülnék a szerelemnek. Én úgy voltam szerelmes, hogy a férfi jó házasságban élt, mindene volt a családja, ott túl nagy áldozat lett volna a szerelemért eldobni mindent. De egy olyan házasságban, amiben az ember nem bír ki még 8-10 évet, onnan ki kell szabadulni és megadni mindkét félnek a boldogság lehetőségét. Biztos vagyok benne, hogy ahol ez elhangzik, ott a feleség sem boldog. Nem olyan könnyű manapság megélni egyedül, mi is ezért halogatjuk a válást, de hidd el, akár az én férjem is lehetne az, akiről beszélsz, megérteném, mert ugyanezt érzem, nem bírok még 8-10 évet így élni. Igaz, ő cseszte el a házasságunkat, a családját, de mindegy most már, én nem bírom elviselni, hogy hozzám érjen, évek óta, ez nem fog változni. Amiért nem válunk, az az anyagiak és a gyerek, aki túl kicsi volt akkor, amikor megromlott minden. Ettől még valaki mással boldogan élhet a férjem és én is lehetnék még boldogabb, ha nem várt volna ránk anyagi nyomor, már rég elváltunk volna. Én idén jutottam el arra, hogy nem bírom tovább, ha éhen halok se bírom tovább, el akarok válni. Szóval egy olyan házasságban, ahol ez elhangzik, ott megelőzte már az egészet sok éves érzelmi sivatag és pokol, köze nincs az egésznek a te megjelenésedhez. Szeresd azt a kisgyereket, nem tehet róla, hogy így alakult és legyetek boldogak, a gyereknek boldog apa kell és remélhetőleg az anyja is boldog lesz egyszer.
2021. nov. 15. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!