Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszerettél valakibe aki “ nem lenne szabad “ akkor a magad boldogságát “nézed vagy a másik oldalt mert “ jaj az erkölcsök”?
Kérdés, hogy mégis, milyen értelemben tabu az illető. Mert tabuk között is van olyan, amit bevállalnék, és olyan, amit nem.
Nyilván a teljesség igénye nélkül, de ami így hirtelen eszembe jut, amit nem vállalnék be... nem ilyen hajdobálós affektálós "jájjj, dhááágááám, hát az erköölllcsssööööök" szinten, hanem mert az én értékrendszerembe nem férne bele:
- partnerem rokona
- olyan ember, aki párkapcsolatban van (legalábbis tudatosan nem lennék a másik nő... ha szakítana miattam, akkor belemennék, de amíg kapcsolatban van, nem)
- olyan ember, akiről tudom, hogy valamilyen szinten a rokonom (mondjuk hála istennek ilyen velem még nem történt, de azért hallottam pár sztorit, ahol másodunokatesók pl. elkezdtek egymásra gerjedni... én ebbe nem mennék bele, akkor sem, ha vonzódnék iránta)
- bárki, aki az egyik szerettemmel nagyon g..i módon bánt valaha
Amibe belemennék, és tudom, hogy sokan tabunak tartják
- munkatárs / főnök
- tanárom
- olyasvalaki, aki valamelyik barátomnak tetszik (én ezzel úgy vagyok, hogy ha én is lemondok róla, akkor 2en leszünk szomorúak, és attól még nem fogja automatikusan a barátomat választani az illető... és fordított esetben egy rossz szavam nem lenne, ha egy barátom összejönne vkivel, aki nekem tetszik, mert örülnék a boldogságának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!