Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled azt a nőt, aki elhagyja a családját, mert beleszeretett egy másik férfiba?
Igen.
ALAP, hogy egy nő számára a szerető a legideálisabb szerep egy kapcsolatban.
Amelyik nő megházasodik, és pláne el is szaporodik, az megérdemli a sorsát. A sorsa pedig, hogy a családjáért éljen.
A szerelem, az élvezet, a szabadság, az ÉLET, az a szeretők kiváltsága.
Kamaszkoromban láttam a Kramer kontra Kramert - amúgy ez is mennyire egyenlőtlen már, a nő miért nem a saját nevén szerepel, na mindegy - és már akkor sem tudtam felmenteni vagy megbocsátani, hogy a szabadságért elhagyja a gyerekét egy anya, a szerelemért meg més súlyosabb nem is tudom micsoda, mert nem vétség, nem bűn, hanem tett, de akkor is megbélyegzi a szememben a nőt aki ilyet tesz, pedig igazán megpróbáltam mentegetni magamban mindenfélével az anyát.
Felnőttként, anyaként sosem tudtam újranézni, na és akkor most így (azt hittem) megbölcsülve, már akár nagymam is lehetnék, belenézegettem néhány perc erejéig és azt hittem megérkezik a feloldozás a nő számára, hát nem, méginkább felborzolta a kedélyemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!