Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszerettél valakibe aki “ nem lenne szabad “ akkor a magad boldogságát “nézed vagy a másik oldalt mert “ jaj az erkölcsök”?
10. Szeretőkènt én sem vállalnám be. De valahogy ha “ miattam” mennek szét az sem kellemes.
Nah de igaz mindenki a saját boldogságát nézi, nem a másikét.
Nekem elég régóta nem jött senki, csupa szélhámost vagy magát másnak kiadó embert fogtam ki. Aztán egy jó ideje inkább hagytam az ismerkedést és akkor bumm.
"Olyan meg még nálam nem volt, hogy ne jött volna másik."
Tehát szerencsés(ebb) típus vagy, így azért más...
Illetve persze, jön másik, csak az nem ő, és ha nem is hagy teljesen hidegen, de tizedannyit sem tud kiváltani belőlem. Vagy ahogy a Kérdező írja, még rosszabb is.
#11: Ha meg miattad mennek szét, akkor ne áltasd magad, tőled is elsodorja az első szoknya szele. Mondjuk, ha neked a hűség nem fontos, és tudsz ilyen téren kompromisszumot kötni, hogy nem zavar, hogy mással szeretkezik, amíg este nálad alszik, akkor lehet, hogy lesz pár jó évetek. Amíg jobban belezúg az újba, és az asztalra csap, hogy válasszon.
Nős férfi ezért felejtős, mármint nálam. Ha hűséges, akkor nem kellek neki. Ha hűtlen, akkor ő nem kell nekem... Nem vártam sose a szőke herceget, nem kergetek álomképeket. Többek között ezért is jön követő, mert nem csak millióból egyet veszek észre. Alapvetően szeretem a férfiakat, sok köztük a jó ember, több fiú barátom van, mint nő. De ami alapvető, az a hűség, ahhoz ragaszkodok.
14 Ez nem ezen múlik szerintem. Én többre értékelem azt ha felvállalja amit érez , mint ha muszájból tartja fenn valaki a látszatot. Én a saját szüleimen láttam a példát így nőttem fel, hogy csak miattunk ( tesóm és en ) maradtak együtt….
De ettől függetlenül, nyilván jobb lenne ha függetlenként ismerem meg.
Ha nem szereti a feleségét akkor lépjen ki a házasságból, se ne miattad hanem saját maga miatt. És ha már kilépett, akkor utána akarjon tőled valamit.
De gondolom eső körben a felesége mellett akar téged. Aztán meglátja hogy alakul
18 Nem, mellette semmiképpen.
Akkor ha úgy akarná a kapcsolatot bár nagyon fájna de lezárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!