Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Huszonhat év korkulönbség egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonhat év korkulönbség egy kapcsolatban nagyon sok?

Figyelt kérdés

Nekem eddig is idősebb párjaim voltak, neki pedig fiatalabbak.

Sajnos apám nem nézi jó szemmel, mert ő is ilyen korú.

Elgondolkodtam, hogy bár jól megvagyunk,de esetleg később gondok lehetnek...

26 L

2021. okt. 22. 06:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
itt nem arról van szó, hogy 50 felett nem lehet valakinek jó erekciója , inkább a statisztika és az arányok közti különbség a mérvadó, pl férfiak 14- 30 év között 99.99% -a normális erekcióval rendelkezik 30-40 év között 90% 40-60 év között meg 5% .. tehát ha száz 50+ os férfiből 6 nak van csak normális erekciója akkor nem mondjuk azt, hogy mindegyik egy acél tökű titán még .
2021. okt. 22. 13:59
 32/37 anonim ***** válasza:

#31: LOL. Jók ezek a légből kapott, teljesen komolytalan statisztikák. Te is valami brit tudós vagy? :D

OK, hogy szeretnéd alátámasztani az álláspontodat, de ekkorát lódítani... ezzel nem sikerül.

2021. okt. 22. 14:03
 33/37 anonim ***** válasza:

32. Tényleg csak írtam valamit, példa szerűségnek szerettem volna .

[link]

2021. okt. 22. 14:16
 34/37 anonim ***** válasza:

#33: látod még ez a marketing-anyag (amely szinten távol áll a valóságtól) is teljesen más számokat mutat, mint amit idedobtál.

Szerintem engedd el, nem fog menni...

2021. okt. 22. 14:19
 35/37 anonim ***** válasza:

34. Engem nem zavar, de ha csak azt mondom neked hogy 20-30 év közötti férfiak az 50 év felettiekhez képest 4xer több erekciós potenciállal rendelkeznek akkor igazam van...

Mint ha azt mondaná valaki hogy az 50 éves emberek szíve, mája, veséje olyan jó mint egy 20-30 évese .. Ezek tények, ha a számok pontatlanok is attól még hatalmas a különbség .

2021. okt. 22. 14:42
 36/37 anonim ***** válasza:
Most páran komolyan azt próbálják megmagyarázni, hogy nincs semmi összefüggés a kor meg a merevedési zavarok között?
2021. okt. 22. 15:02
 37/37 anonim válasza:
Szentgyörgyi Albert is szeretette a friss húst ;-) 3. felesége 50 évvel volt fiatalabb nála.
2021. okt. 22. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!