Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonhat év korkulönbség egy kapcsolatban nagyon sok?
Nekem eddig is idősebb párjaim voltak, neki pedig fiatalabbak.
Sajnos apám nem nézi jó szemmel, mert ő is ilyen korú.
Elgondolkodtam, hogy bár jól megvagyunk,de esetleg később gondok lehetnek...
26 L
#31: LOL. Jók ezek a légből kapott, teljesen komolytalan statisztikák. Te is valami brit tudós vagy? :D
OK, hogy szeretnéd alátámasztani az álláspontodat, de ekkorát lódítani... ezzel nem sikerül.
32. Tényleg csak írtam valamit, példa szerűségnek szerettem volna .
#33: látod még ez a marketing-anyag (amely szinten távol áll a valóságtól) is teljesen más számokat mutat, mint amit idedobtál.
Szerintem engedd el, nem fog menni...
34. Engem nem zavar, de ha csak azt mondom neked hogy 20-30 év közötti férfiak az 50 év felettiekhez képest 4xer több erekciós potenciállal rendelkeznek akkor igazam van...
Mint ha azt mondaná valaki hogy az 50 éves emberek szíve, mája, veséje olyan jó mint egy 20-30 évese .. Ezek tények, ha a számok pontatlanok is attól még hatalmas a különbség .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!