Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Huszonhat év korkulönbség egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonhat év korkulönbség egy kapcsolatban nagyon sok?

Figyelt kérdés

Nekem eddig is idősebb párjaim voltak, neki pedig fiatalabbak.

Sajnos apám nem nézi jó szemmel, mert ő is ilyen korú.

Elgondolkodtam, hogy bár jól megvagyunk,de esetleg később gondok lehetnek...

26 L

2021. okt. 22. 06:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

19: unokatesóm férje 34 éves kora óta szinte képtelen erekciót produkálni. Barátnőm most szakított a pasijával (3 éves kapcsolat majdnem), mert kb havi 1x dugta meg. 29 éves. Szomszédom egy 55 éves pasi, 1 éve nősült újra, terhes a felesége.

Ez tök egyedi dolog.

2021. okt. 22. 12:53
 22/37 anonim ***** válasza:
21. Igaz de én inkább már 60 vagy afelett gondoltam. Tehát hosszú távon lehet probléma ha már a férfi a nyugdíjas korhatárt súrolja .
2021. okt. 22. 12:55
 23/37 anonim ***** válasza:
62%

fiataloknál is lehetnek erekciós problémák, de ez még mindig RITKÁBB, mint idősebb korban.

56 éves ffi. ismerősöm mondta, hogy nála a szex max. 5 percig tart, a nője 32 éves.

el lehet képzelni, h. a nő szenvedhet ettől...

2021. okt. 22. 13:28
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
#23: ez lehet ugyanúgy egyedi eset... a férjem 55, és folyton fickós... A világon semmit sem bizonyít, sem egyik, sem másik.
2021. okt. 22. 13:30
 25/37 anonim ***** válasza:
62%

idősebb korban megnő a rizikó, beszélj egy urológussal,ha nem hiszed.

azért mert téged folyton baszna...

2021. okt. 22. 13:35
 26/37 anonim ***** válasza:
58%

A statisztika viszont bizonyít. Éspedig azt, hogy bizonyos kor felett NAGYSÁGRENDEKKEL több eséllyel fordul elő ilyen probléma. Persze ez nem jelenti, hogy mindenkire igaz, de nyomós indok számba venni ezt az eshetőséget párválasztáskor.

Ugyanúgy, ahogy a dohányzás attól még iszonyat káros, hogy van olyan, aki 100 évig él láncdohányosként, meg már "úgyis mérgező minden amit megeszünk manapság", meg egyéb agyfsz "érvek". Ugyanaz a szint.

De amúgy nem is tudom, minek tépem a szám (ujjam), ekkora korkülönbségnél nem ez a legnagyobb probléma, hanem alapból nem normális. A fiatal férfiak szidásával csak önigazolást kerestek, értelmesebb ember átlát ezen.

2021. okt. 22. 13:38
 27/37 anonim ***** válasza:
A pasim 53, én harmincas, napi 2-3 menet is simán megy neki. Emberfüggő.
2021. okt. 22. 13:38
 28/37 anonim ***** válasza:

#25: tudom, apám urológus :D

És jól fogalmaztál: megnő a rizikó. Magyarul: nagyobb az _esély_, ami nem ugyanaz, mint hogy törvényszerűen mindenkinél bekövetkezik.

Az meg hogy fiatal(abb) korban ritka, pont nem igaz, mert idős korban szervi okokból (hormonszint, prosztata, stb) következhet be potenciacsökkenés, a mai huszon-, harmincasok között meg életmód, illetve a stressz váltja ki, megdöbbentően nagy számba.

Számszerűen több fiatal (40 alatti) jár urológushoz potencia gondok miatt, mint 40-60 éves. Nézz utána, ha nem hiszed.

2021. okt. 22. 13:41
 29/37 anonim ***** válasza:

27: majd te is úgy le leszel pontozva, mint a 21-24, csak mert igazat írtok :)

Az ilyesmit itt nem szeretik :)

2021. okt. 22. 13:42
 30/37 anonim ***** válasza:
#26: nem, ez nincs így.
2021. okt. 22. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!