Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi kéne tennem? Megéri várnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kéne tennem? Megéri várnom?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, lassan két hónapja randizgatunk.

A második randin szóba került a szexualitás és kijelentette, hogy várni akar, mert ha csak egy estére kellenék neki, akkor már nem beszélnénk.

Ennek persze nagyon örülök/örültem.

Most viszont már ott tartunk, mintha 15 évesek lennénk. Néha meg sem akar rendesen csókolni, a többi meg szóba se jöhet.

Kezdem úgy érezni, mintha mégis inkább csak barátként kellenék neki. Lehet nem vonzódik hozzám annyira, mint egy kapcsolatban kéne.

Plusz júliusban szakítottak az exével, szóval már azon is gondolkodtam, hogy lehet még nincs túl rajta teljesen.

Megéri várnom, hogy kiderüljön mi lesz? Vagy inkább már kezdjek továbblépni?

L/19

2021. okt. 20. 10:28
A kérdező szavazást indított:
lépj tovább
várj még kicsit
24 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Ha a nőre várni kötelező akk várjon a nő is nyugodtan.
2021. okt. 20. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

nem barátként tekint rád sztem, hanem eszköz vagy a kezében.

lehet úgy gondolta, jó ötlet gyorsan újra becsajozni, vagy bosszúnak szánta, hadd lássa az exe, h. túllépett rajta... vagy unaloműzőnek vagy jó, vagy olyan vki vagy, aki az egoját növeli...

sztem nem szerelmes beléd...

2021. okt. 20. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is lépj tovább.
2021. okt. 20. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg várj… nem is értem ezeket a válaszokat.

Nem olyan megszokott, de férfiaknál is van, hogy lassabban nyitnak ilyen téren.

Nekem is van olyan fiú ismerősöm, aki csak hosszas ismerkedés után, komoly érzelmekkel fekszik le egy nővel.

Persze bármi lehet, de szerintem ennyi miatt ne engedd el. Ha nagyon zavar, akkor meg beszéld meg vele. A kommunikáció sok mindenre megoldás.

2021. okt. 20. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha két hónap alatt rendesen megcsókolni se tudta, ott komoly bajok vannak.
2021. okt. 20. 19:56
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
29%
A srác meleg, csak még önmagának sem akarja beismerni.
2021. okt. 23. 13:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, lezártam vele dolgokat, most persze már több energiát tenne bele, mint korábban. Érezhető, hogy nem működni.
2021. nov. 4. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!