Megéri feljelentést tennem?
Egy jófogás csalóra akadtam, feladtam a csomagot (35.000Ft értékben) mivel küldött egy előreutalásról szóló nyugtát. Foxpostba kérte. Másnap érkezik az sms, hogy “szia elküldtél egy csomagot de nem az enyém, visszaküldjem vagy milegyen?”
Mondtam neki hogy próbáljuk eljuttatni a tulajdonoshoz, mondta hogy oké, közben írt jófogáson a “vevő”, hogy megbeszel a sráccal akinél van a csomag egy találkát és átadja, a srác írt hogy átadta énpedig utána jöttem rá hogy valójában semmilyen utalás nem történt. Kitudnak erről bármit is nyomozni a rendőrségen? Vagy hagyjam?
Ez kicsit zavaros nekem.
Szóval kaptál valami kétes nyugtát az átutalásról és ahelyett, hogy megnézted volna, hogy tényleg a számládon van a pénz, szó nélkül elküldted a csomagot? Ráadásul még nem is azt a csomagot, vagy hogy jön ide a harmadik fél?
Tanulság: ha előreutalnak, akkor előbb nézd meg, megjött-e a pénz, vagy ha már Foxpost, szánd rá azt a 400 forintot az utánvételre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!