Valaki megszerezte a bankkártya adataim és 200 000 ft ot sikerült ellopni. A bank megtérítette a károm, de. Nem kellett volna feljelentést tennem a rendőrségen?
Megkeresett a rendőrség hogy nem értik miért tettem feljelentést ha a bank megtérítette a károm. Én azt nem értem, ha valaki vígan elköltötte ezt a pénzt játékra mert a bank úgyis visszaadja akkor nem bűncselekmény. Nem értek semmit. Szüntessem meg a feljelentést? (Tranzakcíókból láttam hogy a steamgames ra ment az összes.)
Hétfőn kell bemennem a rendőrségre.
Hadd maradjon a feljelentés.
A rendőrök nyilván nem akarnak dolgozni egy nagy valószínűséggel felderítetlenül maradó ügyön, meg nem akarják, hogy rontsa a statisztikájukat.
Ez legyen az ő problémájuk, téged ne érdekeljen, attól még nem árt, mert nincs kizárva, hogy elkapják. Ha meg a bank később megkapargatná az ügyet, te mondhatod, hogy mindent megtettél, nem rajtad múlt, hogy nem sikerült visszaszerezni a tolvajtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!