Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonhat év korkulönbség egy kapcsolatban nagyon sok?
Nekem eddig is idősebb párjaim voltak, neki pedig fiatalabbak.
Sajnos apám nem nézi jó szemmel, mert ő is ilyen korú.
Elgondolkodtam, hogy bár jól megvagyunk,de esetleg később gondok lehetnek...
26 L
alacsony
köpcös
öregedik
biztos álompasi... lol.
ahogy 11-es mondja, az általad tacskónak degradált jóképű, fiatal pasiknak nem kellesz.
valszeg ilyen paraméterekkel a párod sem túl népszerű a nők körében.
magyarán azért is vagytok együtt, mert a kutyának nem kelletek...
26-30 évesek között is vannak érett, felnőtt férfiak, és nyámnyila érzelmileg visszamaradottak is. Ahogy 52 évesek között is. Szerintem ha a korosztályodból nem találsz normális férfit, akkor vagy rossz helyen kerestél, vagy esetleg benned is lehet hiba. Egy idősebb férfinál így látatlanba nagyot dob, ha 10-20 évvel fiatalabbal jöhet össze (persze lehet kivétel, de szerintem elenyésző). Szóval egy korodbeli normális férfit és egy 26 évvel idősebb normális férfit összehasonlítva lehet az idősebb összejönne veled, a fiatalabb meg nem, mivel a fiatalabbnál nem ugrod meg a lécet, alapból az idősebbnél se ugornád, ha 50 lennél, de így, 26 évesen felülírod a rossz tulajdonságaidat a koroddal (az ő szemében). Persze ez csak egy eszmefuttatás, a "korodbeli tacskók" mit tudnak adni és mit nem mondatodra reflektálva.
Mivel a fő kérdésed kizárólag a korkülönbségről szólt, utána pedig a párod ok nélküli féltékenységét valamint a kinézetét hozod fel.
Egy 52 éves, érett, magabiztos, felnőtt férfi féltékenykedik ok nélkül? Ez nem a kapcsolatotok stabilitásának hiányát mutatja?
Valamint egy mindentől független szempont. Magyarországon az átlag férfi életkor tegyük fel, kb. 73 év.
Ne adj isten, de statisztika szerint 47 évesen elveszthed. Persze hamarabb meg később is megeshet, függ pl. attól, hogy mennyire él egészséges életet. Ilyeneket is figyelembe veszel?
valójában ezek az öregedő, 50-es faszik az igazi éretlen tacskók, mert nem tudnak egy másik 50-es nővel kapcsolatot kialakítani, csak lányuk korú csajokkal.
épp ezért én soha nem járnék ezzel a korosztállyal, pedig eddig 3-an is bepróbálkoztak nálam.
de én ilyenkor mindig azt gondolom, vmi nem stimmel velük, ha ennyire fiatal lányokat akarnak megfogni, ott vmi. komoly elakadás, deficit lehet náluk.
tehát mindig röhögök, amikor fiatal csajok azt mondják nagy öntudatosan, h. azért járnak apjuk korú faszikkal, mert azok mennyire érettek.
aha.
Attól függ milyen kapcsolatban. Apa-gyerek kapcsolatra pl pont ideális.
Párkapcsolatra baromi sok, nyilván. De ha te egy alacsony vénség mellett akarsz megöregedni, akkor hajrá. Gondolom jobb nem volt.
Szerintem meg ne foglalkozz senkivel (főleg nem a gyk-s "megmondóemberekkel").
Nekem is volt ilyen kapcsolatom, évekig (nem a korkülönbség miatt lett vége), és pontosan azt tapasztaltam amit te. Előtte kizárólag hozzám hasonló korú pasijaim voltak, és amikor vele összejöttem, akkor döbbentem rá, mennyire felszínesek, céltalanok, komolytalanok, önzők és férfiatlanok a huszonéves srácok. Ő volt az első, aki mellett valóban Nőnek éreztem magam.
És mielőtt itt 1-2 nagyokos, kb nulla információval a birtokában majd jól kielemezne, szólok, hogy nem az a gond, hogy nem kellek a korombeli pasiknak (ellenkezőleg...), és nem, nincs apakomplexusom sem. Vele sem a kora miatt jöttem össze anno (előtte el se tudtam volna képzelni ilyesmit).
De mindegy, nem ez a lényeg. Hanem az, hogy két ember kapcsolata nagyon sok mindentől függ, elsősorban attól, hogy megvannak-e köztettek az igazán fontos dolgok (hasonló érdeklődési körök, kölcsönös tisztelet, megbecsülés, elfogadás, odaadás, stb) és persze a szerelem és a szex. Ha amúgy jól működtök együtt, nincsenek súrlódások, jelentős nézetkülönbségek, akkor pont nem számít, ki hány éves.
Ha a kor lenne a legfontosabb szempont, nem lenne a hasonló korúak házasságának több mint feléből válás, nem lenne annyi szingli, meg kapcsolatról-kapcsolatra járó...
Egyedül magadat kérdezd meg: boldog vagy vele? Mások véleménye meg semmit sem számít, ez a te életed, nem az övék.
#19: elárulom, már huszonéves pasik körében is egyre gyakoribb ez a probléma. Míg ismerek 50-eseket akiknek megy simán megy 2-3 menet. Akár naponta...
Ez sem feltétlenül kor-kérdés, sokkal inkább életmód, genetika, egészségi állapot, tesztoszteron-szint, étkezés, mozgás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!