Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú az első találkozásunk napján kijelenti, hogy ő nem akar kapcsolatot csak szexelni, akkor ne is reménykedjek, hogy ebből valaha több lesz?
Ne éld bele magad.
Az ilyen mondatokat, mint a nem akarok kapcsolatot igazából így értik: nem akarok kapcsolatot veled
de ez nem a te hibád
Ha neked ez így nem oké akkor nyilván hagyd a fenébe. Mármint pls legalább közölte, hogy mit akar és mit nem akar ne lődd már saját magad lábon ha 1x nem muszály. :D
3 opció van:
1.: Nincs semmi baja csak szexelni akar de ez így mégis csak elfogadhatóbban hangzik.
2.: Van valami mögötte ami elég problémás ahhoz, hogy ezt le kelljen szögezni -> nem fog 2 nap latt megoldódni és ha meg is oldódik akkor sincs semmi oka arra, hogy az aktuális szexpartnerével kezdjen randizni.
3.: Rosszul mérte fel az aktuális állapotát és összejöttök.
[Nyilván árnyalatok vannak, de nagyjából ez a 3 fő csapásirány.]
Akárhonnan is nézem ez 2:1 és hát az a kettő eléggé távol áll attól amit te akarsz és a harmadikra nem nagyon utal semmi a te szándékodon kívül.
Nálunk nem volt egyértelműen kimondva, hogy nem akarunk kapcsolatot, de én a jelenlegi barátommal simán "alkalmi szex + néhány közös program mert amúgy pont van közös hobbink" fajta kapcsolat után jöttünk össze és nagyon boldogok vagyunk.
Én nem ajánlanám, hogy rákészülj egy kapcsolatra, de még úgy se ismeritek egymást, ha bele tudsz ebbe a dologba elvárások nélkül menni, akkor szerintem próbáld meg, és majd kiderül. Csak tényleg ne várj sokat, mert csak csalódás lesz akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!