Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki már a kapcsolat elején sem vágyik a gyakori találkozásokra, arra érdemes várni? Szerelmes lesz valaha?
A pasim alig bírtam levakarni képletesen îrva, mert 2-3 naponta talizni akart.( Mondjuk én is)
Ês az elején szex se volt, csak ismerkedtünk. Nekem heti 1 olyan kis kevésnek tűnik.
Mi heti 1 vagy két hetente 1 max 2 nap együtt vagyunk.
Nekünk megfelel.
Fél éve így vagyunk.
És akik heti 1-2 x találkoznak és jól elvannak, azon mennyire tartják online felületen a kapcsolatot vagy telefonálgattok?
Mi is így vagyunk, de emellett elég keveset beszélünk hét közben.:/ Legalábbis nem minőségit
Munkaidőben úgyis dolgozunk, azon kívül meg lehet másképp kommunikálni. Azért sok múlik azon, hogy ki hol él, milyen egy napja, egy hete. Nekem tényleg nem kell túl gyakori találkozás, mert lekötnek eléggé a teendőim, ha valaki ebben nem könnyítést, hanem plusz terhet jelent, azt megette a fene (és aki ráakaszkodik a másikra gyakori találkozás címén, az általában nem a bevásárlásba vagy házimunkába akar besegíteni).
Az együttélés nyilván más, de az nem a kapcsolat elején szokott bekövetkezni (hacsak nem régebbi ismerősökről van szó).
Volt kolléganőm, akinek külföldi párja volt, és nemhogy hetente, de évente is csak néhányszor találkoztak személyesen, többhavonta egyszer, ezen kívül online beszéltek. Mikor megszakadt a kolleginával az ismeretségünk, akkor még biztosan együtt voltak (már több éve), azóta az utolsó infóm, hogy kiköltözött külföldre, talán pont ezzel a pasival költöztek össze, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!