Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így tovább tervezni a kapcsolatot?
Nemrég ismerkedtem meg a barátommal,aki velem egykorú,nagy tervekkel,célokkal. Legalábbis az elmondása alapján.
Mégis mostanság sokat összekapunk.
Pl ha nem értünk egyet valamiben,esetleg máshogy kéne állnia neki is a kapcsolatunkhoz netalántán nagyobb megértéssel,türelemmel. Ezekre mindig azr mondja rögtön,hogy "de neked is" mint az oviban. Nem akarja elismerni,ha hibázik valamiben vagy csak nehezen. De azt elvárja,hogy én ha olyat mondok,amit ő támadásnak vesz akkor kérjek bocsánatot. Sokszor amikor megvan sértődve rám,lenézőem beszél velem,mintha ő lenne a cár. Ha vita van megmondja ami a szívén,mintha csak a barátja vagy munkatársa lennék. Nem számít neki. Megsértődik és inkább nem beszélget velem. Ha én nem próbálom vele megbeszélni a dolgokat vagy lenyugtatni,hogy igenis beszéljük meg a problémáinkat akkor ő megsem próbálja.
Magyarul én tartom össze a kapcsolatot.
Viszont mikor személyesen együtt vagyunk,nem vitázunk. Persze van néha kisebb megjegyzése.
Szerintetek mi lenne erre a megoldás?
Probálkozzunk még idomulni egymáshoz vagy inkább hagyjuk?
L/25
Felejtős, ha már most nem tudtok meglenni marakodás nélkül, meg hisztik - részéről, akkor mit akarsz?
Nekem ilyen "férfi" biztosan nem kéne, aki mindenen megsértődik, meg dedót játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!