Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ezt a kapcsolatot hosszútávra tervezni? Illetve hogy engedjek, mikor annyira nem birom néha elviseln, ahogy viselkedik?
Nos, szerintem megtanulni kompromisszumot kötni a felnőtté válás jele egy kapcsolatban, és nincs olyan kapcsolat ami e nélkül működne.Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak egy kicsit feladni magadból, mondjuk ne húzd föl magad minden kis apróságon.Nem csak neki kell kompromisszumot kötnie, hanem neked is, mert egyik fél sem lehet elnyomott egy kapcsolatban.Mindkettőtök érdeke, hogy megtanuljatok együtt működni, ha szeretitek egymást ezt meg tudjátok tenni a kapcsolatotokért.Nem könnyű feladni magadból egy kicsit a másik kedvéért, de ez az alapja a jól működő, hosszútávú kapcsolatnak, fogadjátok el egymás hibáit, és toleráljátok egy kicsit.Nem tartozik a kérdéshez, de érdekelne hány éves vagy, nem leszólni akarlak, csak kíváncsi vagyok :)
22l
..és a kedvenc szavam a kapcsolat :) XD...
22l
:):) hát..hasonlóan van ez velünk is: megbánt valami kis hülyeséggel, és bocsánatot kér, hogy nemáá, ne haragudjál, meg sajnálom, meg stb, stb..., akkor mondom, hogy hagyjon most békén,mert még fel kell dolgoznom erre ő megsértődik,hogy én megsértődtem :) és végül nekem kell bocsánatot kérni :):):)Hát ő rák, én meg kos..:)
Mások vagyunk, mi ketten is és ti ketten is, idővel szerintem megtanuljuk majd kezelni a párunk és a saját magunk hülyeségeit.Én is tudom, hogy megsértődik, ha nem fogadom el a bocsánatkérést, de ő is tudja, hogy nekem ez nem egy percbe telik,és már százszor eljátszottuk, de mindig ugyanott kötünk ki :)
Ilyen az ember :)
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!