Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény fiúk, férfiak. Nektek mennyire hátrány egy lánynál ismerkedés esetén, ha volt már szexuális tapasztalata korábban komoly kapcsolatban?
Nekem nem baj.Józsi bácsi 64F
Felekezet
nem a biblia fundamentalista felfogása szerint kéne alakítanod 2021-ben a magánéletedet, és akkor nem kéne ezt a kérdést feltenned.
sosem járnék keresztény fiúkákkal, defektes a legtöbb, magányos, bűntudatos maszturbációk, zéró tapasztalat, élhetetlen alakok...
menjetek papnak.
Én keresztény voltam, de otthagytam az egész bandát.
Annyira agymosott voltam, hogy még a barátnőmet sem dugtam meg, ezért sokáig szűz voltam. Csak jóval később vesztettem el a szüzességem, miután kijöttem ebből az elmebeteg szektából.
A férjem protenstáns. Egyáltalán nem érdekli. Teljesen átlagos kapcsolatunk van.
A nagybátyám pünkösdi felekezett tagja, és a feleségének és neki is ez a második komoly kapcsolata. Szóval ők sem aggonizálnak ezen. Van egy kamasz lányuk, de ott se azon izgulnak, hogy szűzen menjen férjhez, hanem, hogy a férfi akivel végül megtörténik szeresse és tisztelettel bánjon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!