Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van megoldás arra ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van megoldás arra ha valaki kiábrándult a szerelemből, kapcsolatokból pedig alig tapasztalt valamit?

Figyelt kérdés

Nem tud szerelmes lenni és nem tud kialakítani kapcsolatokat. Ha volt is kapcsolata csak nagyon rövid távra szólt. A szerelemre úgy gondol, hogy felesleges és nincs értelme. De ugyanakkor vágyakozik a szeretetre, ölelésekre, összebújásokra, csókra.

De nem hisz a szerelemben. Ezért nem is ismerkedik. Ha ismerkedik is általában megunja rövid idő alatt a randizgatást.

Van ez ellen megoldás? Más is van így?

2013. dec. 8. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
pszichológus
2013. dec. 8. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Hibátlanul jellemeztél engem.
2013. dec. 8. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Sör.
2013. dec. 8. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Szó szerint meg kell erőszakolnia magát, le kell rázni ezt a gondolkodásmódot, és igen is ismerkedni, próbálkozni.

Én is ilyen voltam szóval tudom mit beszélek...

5 éven keresztül folyamatosan csalódtam. Aztán azt mondtam elég. Csak a lustaságomnak köszönhetem, hogy 2 hónappal az után, hogy feladtam, megismerhettem az igazit. (lusta voltam törölni magam egy netes társkereső oldalról) Így kaphattam üzenetet, ami megmentett a végleges elsüllyedéstől...szóval nem vágtam el minden szálat...

Ma már 3,5 éve együtt vagyunk. 2 éve házasok, és nem bántam meg semmit. Soha életemben nem voltam ennél boldogabb:)

Igen is rá kell vennie magát az illetőnek arra, hogy ne adja fel!!!!! Megéri.

27/N

2013. dec. 9. 12:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Szia

Örülök neki , hogy neked sikerült:) Sok boldogságot!

nem adtam még fel teljesen de köszönöm.

2013. dec. 9. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy az előző csalódásod még nem dolgoztad fel! ez lehet gátja annak, hogy újat kezdj, vagy kinyisd magad!
2013. dec. 22. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
mióta meglátam őt a töbi nő hidegen hagy, neki meg nem tudom mit monyak+ha jol tudom még megvan a palija
2014. jan. 18. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
ő a bánatot én is nagyon nehezen kezelem legaláb te nem vagy egy elérhetetlen szerelemért
2014. jan. 18. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!