Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van megoldás arra ha valaki kiábrándult a szerelemből, kapcsolatokból pedig alig tapasztalt valamit?
Nem tud szerelmes lenni és nem tud kialakítani kapcsolatokat. Ha volt is kapcsolata csak nagyon rövid távra szólt. A szerelemre úgy gondol, hogy felesleges és nincs értelme. De ugyanakkor vágyakozik a szeretetre, ölelésekre, összebújásokra, csókra.
De nem hisz a szerelemben. Ezért nem is ismerkedik. Ha ismerkedik is általában megunja rövid idő alatt a randizgatást.
Van ez ellen megoldás? Más is van így?
Szó szerint meg kell erőszakolnia magát, le kell rázni ezt a gondolkodásmódot, és igen is ismerkedni, próbálkozni.
Én is ilyen voltam szóval tudom mit beszélek...
5 éven keresztül folyamatosan csalódtam. Aztán azt mondtam elég. Csak a lustaságomnak köszönhetem, hogy 2 hónappal az után, hogy feladtam, megismerhettem az igazit. (lusta voltam törölni magam egy netes társkereső oldalról) Így kaphattam üzenetet, ami megmentett a végleges elsüllyedéstől...szóval nem vágtam el minden szálat...
Ma már 3,5 éve együtt vagyunk. 2 éve házasok, és nem bántam meg semmit. Soha életemben nem voltam ennél boldogabb:)
Igen is rá kell vennie magát az illetőnek arra, hogy ne adja fel!!!!! Megéri.
27/N
Szia
Örülök neki , hogy neked sikerült:) Sok boldogságot!
nem adtam még fel teljesen de köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!