Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény fiúk, férfiak. Nektek mennyire hátrány egy lánynál ismerkedés esetén, ha volt már szexuális tapasztalata korábban komoly kapcsolatban?
"Ha a kérdés nem vonatkozik rád, akkor tekerj tovább sértegetés nélkül"
Nem sértegettelek téged, a keresztény vallásról kapcsolatban mondtam kritikát, mivel a bűntudatkeltéssel megnehezítették az életem.
Egyébként szerinted normális az a keresztény, aki hátránynak tartja azt, hogy egy nőnek volt már szexuális kapcsolata? Ha igen, szerintem te sem állsz messze attól, hogy betérj a kereszténységbe.
Egyébként meg ez itt a Felnőtt párkapcsolatok rovat. Itt azt tartják normálisnak, ha az emberek szexuális életet élnek. Nem fogja magát senki rosszul érezni, mert házasság előtt nemi életet él.
Ajánlom neked a vallás rovatot ebben a témában, ami iránt érdeklődsz.
5-ös voltam.
Kicsit sztem is tultoljak a keresztenyseget sokan...
En is az vagyok, de nem mindent tartok be, majd ugyis csak az szamit hogy halalom pillanataban mindent megbanok vagy sem.
Ugyan nem tartozom egyik felekezetbe sem, nem járok templomba, de magát a vallást komolyan veszem, és igyekszem aszerint élni!
Ha volt egy kapcsolata, ami véget ért abból nem csinálok nagy ügyet. Ha azonban a fél városon végigment már, inkább taszító mint vonzó!
33/F
Én amúgy járok templomba, de a szexualitás és az önkielégítés tiltását az egyik legdestruktívabb dolognak tartom az egyházban. Nem arról van szó, hogy az a jó, ha valaki fűvel-fával csinálja, de természetes folyamatokat gátolni még lehet több kárt is okoz, az embernek meg kell ismernie a saját teste működését.
A múltkor hallottam egy érdekes véleményt egy paptól, hogy igazából az kéne mérvadó legyen, hogy egyensúlyban van-e a testi kapcsolat dinamikája a lelkiével, mert ha előbbi sokkal gyorsabban történik vagy csak valamit kompenzál, akkor lehet nem jó irány. Ez már inkább elfogadható álláspontnak tűnik, mint a teljes tiltás.
Sosem dugtam fűvel fával! De nemibeteg gondozót is csak kívülről ismerem, nem kellet egy csajnak sem abortuszra mennie, sem gyerektartást fizetnem, mert időközben kiderült nem vagyunk egymáshoz valók…ohh és érzelmi téren sem vagyok kiégve, mert nem ugyanazokat a köröket futottam le mint sok makogó itt💁
Meghallgatom a te érveid is kis “tapasztaltam” 🤗
Nem vagyok keresztény, de azért az én koromban a legtöbb lánynak már volt 2-3 kapcsolata...
csak én vagyok olyan lúzer, hogy nem volt senkim, de ez már más kérdés.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!