Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonhat év korkulönbség egy kapcsolatban nagyon sok?
Nekem eddig is idősebb párjaim voltak, neki pedig fiatalabbak.
Sajnos apám nem nézi jó szemmel, mert ő is ilyen korú.
Elgondolkodtam, hogy bár jól megvagyunk,de esetleg később gondok lehetnek...
26 L
Boldog vagy-e vele?
Akar-e ő még gyereket?
Ezeken gondolkodj el.
Ha te nagyom érett vagy, ő meg nagyon laza, rugalmas beálítottságú, ugyanakkor elkötelezett, és kitartó, hűséges, akkor működhet. Kicsit racionálisan is végig kell gondolni, belegondolni, hogy középkorú nőként jó lesz-e neked egy -már bocsánat- öregemberrel? Házasság, gyerek, nagyobb vágyak, igények, minden komolyabb témát át kell venni (pároddal együtt), és biztosnak lenni a dolgodban. Meg neki is.
Ismerek olyan 29 éves nőt, aki 45 évessel van együtt. A nőnek nem igazán jött eddig össze kapcsolata, most ezzel van már 2 éve. A csávónak van két gyereke exfeleségétől, nem hiszem, hogy akarna még. Szerintem egy kicsit "ha más nincs, jobb, mint a semmi" érzése lehet a csajnak, de lehet boldog így is. Neki kell tudni, megéri-e a lemondás pár vágyáról ezért a kapcsolatért.
Másik ilyen: Nemrég láttam a volt tesitanárom, azt hiszem 54 éves és 31 éves nője van, 10 éve együtt vannak és van egy pici gyerekük is. Igaz, őket még csak látásból sem ismerem, de ezek alapján lehetnek boldogok.
Minden rajtatok áll, és hogy tudtok-e objektíven gondolkodni a komoly kérdéseken. Mert ebben a helyzetben sajnos azt is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!