Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődhetett, hogy túl öregnek tartom?
Egy férfi úgy tűnt akar tőlem valamit, ez hosszú, most nem ez a lényeg.
Hanem ő 16 és fél évvel idősebb nálam, és nekem ez sok.
Én a 30-as évemben járok, nem szeretnék egy az 50-es évei végefelé kullogó barátot.
Ezt megmondtam neki.
Nem úgy, hogy vén vagy hozzám, hanem, hogy nekem 10 év is sok, az a nagyon max., amit el tudok képzelni.
Azután kevésbé volt velem kedves, vagy tőlem lelkes, így ez le is zárult.
Igazad van, hogy idős hozzád. Én is ötvenes vagyok, de csak akkor kezdenék 30-as nővel, ha ő kezdeményezne.
Nem értem a problémádat. Valami elkezdődött. Esetleg kölcsönös szimpátia alapján. Mondtad hogy részedről a korkülönbség miatt tárgytalan. Ő tudomásul vette. Most pedig itt panaszkodsz: " eltelt egy hét is, mire újra írt" Nők :)
Mit szeretnél? Lelkesen írogasson? Nők :) Ha hiányzik írd meg neki, hogy nálad a "NEM", mint legtöbb nőnél igent jelent. :) Mivel ha nem akarntál volna semmit tőle, nem leveleznél vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!