Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nagyobb rendezvényt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyobb rendezvényt szervezett már egy idősebb barátjának holnapra, ma derült ki, hogy bár az esemény este kezdődik, ő elmegy már 2 órára segíteni az étterembe, vidéken. Ott alvós a buli. Én nem mehetek.Mindenki viszi a párját.Megsértődhetek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 13:40
1 2 3 4
 1/34 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Most kajak idegenektől várod az "engedélyt"?

Kb semmit nem mondtál, mennyi ideje vagytok együtt, stb.

2021. júl. 14. 13:42
 2/34 A kérdező kommentje:
Bocs, még egy kérdés, az jogos lesz ha holnap munka után szervezek magamnak egy Balaton túrát és én is elmegyek mulatni, másnap kora reggel haza kell jönnöm.
 3/34 anonim ***** válasza:
96%

Ha mindenki viszi a párját, te mièrt nem mehetsz?

Amúgy persze, megsèrtődhetsz rajta, csak felesleges. Attól mèg nem leszek neki fontosabb.

4/34 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk együtt, családunk van.
2021. júl. 14. 13:45
 5/34 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
82%

Még egy kérdés: a sértődéstől meg a hisztitől jobb lett valaha valakinek a kapcsolata, vagy változott amúgy valami? Nem gondolom.

Tudud a harag olyan méreg, amit te iszol meg, és várod, hogy másnál hasson.

2021. júl. 14. 13:47
 6/34 anonim ***** válasza:
96%
Ha 6 év után nem tudtok egy ilyen piszlicsáré dolgot megbeszélni, az a kapcsolat olyan is… miért sértődnél meg? És miért ne mehetnél oda te is, ahova szeretnél? Mit jelent az, hogy családotok van? Gyerek, kutya, macska? Ha előbbi, hova teszed a gyereket?
2021. júl. 14. 13:47
 7/34 A kérdező kommentje:

Mamánál aludna, egyébként 4 macskánk, 2 kutyánk is van.

Ez nem piszlicsáré dolog, hogy én tolom a gyerekkel meg a házzal a feladatokat és ő pedig egy ott alvós vidéki mulatságon bulizik úgy, hogy ő maga szervezi olyan időpontra amikor nem tudok részt venni mert én viszont dolgozom.

2021. júl. 14. 13:54
 8/34 anonim ***** válasza:
68%
Dehogynem. Nálunk 4 gyerek, 2 benti macska, kint tyúkok és kutyák vannak, nagy veteményes, amit locsolni kell, ha nem akarjuk bukni az egész évi munkát vele... Mégis eljárunk egyedül szórakozni, a férjem koncertekre, én színházba. Legtöbbször jegyeket ajándékozunk ezekre a programokra minden ünnepre, mert kell a kikapcsolódás. Nem értem, mi a probléma, őszintén. De biztos vagyok benne, hogy nem ez az egy alkalom. 6. voltam.
2021. júl. 14. 13:57
 9/34 anonim ***** válasza:
76%
Én is megsértődnék ezen. Azt biztosan mondanám neki, hogy ez így nem korrekt, baromi megalázó és igazságtalan velem szemben, és bizonyos amikor hazaér, akkor leülünk és komolyan megbeszéljünk, hogy merre és hogyan tovább. Én egyébként simán elmennék így a Balatonra. Nyilván szólnék előtte neki.
2021. júl. 14. 14:02
 10/34 anonim ***** válasza:
76%

Te is tudod, hogy nincs rendben a kapcsolatotok, ez csak egy tünet.

Èrdemes lenne inkább átbeszèlni a dolgokat, ès változtatni, helyre tenni. Kicsinyes bosszúkkal nem leszel/lesztek előrèbb.

2021. júl. 14. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!