Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyobb rendezvényt szervezett már egy idősebb barátjának holnapra, ma derült ki, hogy bár az esemény este kezdődik, ő elmegy már 2 órára segíteni az étterembe, vidéken. Ott alvós a buli. Én nem mehetek.Mindenki viszi a párját.Megsértődhetek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 13:40
31/34 anonim válasza:
Hát akkor gratulálok a tökéletes életedhez kérdező, nincs itt semmi probléma :)
32/34 anonim válasza:
:DDDDd oksi, neked aztán minden szuper, akkor miért is rinyálsz itt?
33/34 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam elmondom, hogy nem úgy kell csinálni, hogy a pasim otthon hagy egyedül én meg gyöngyöt fűzök henem bevágod magad a kocsiba és elmész megnézni egy Balatoni naplementét és hajnalig mulatozol az ismerősökkel, nem kell bekushadni.
2021. júl. 23. 11:24
34/34 anonim válasza:
Még mindig ezen pörögsz? Nem igazán segített a balatoni naplemente, ha még mindig nem tudtál túllépni a dolgon. Nőj fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!