Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nagyobb rendezvényt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyobb rendezvényt szervezett már egy idősebb barátjának holnapra, ma derült ki, hogy bár az esemény este kezdődik, ő elmegy már 2 órára segíteni az étterembe, vidéken. Ott alvós a buli. Én nem mehetek.Mindenki viszi a párját.Megsértődhetek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 13:40
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az a baj, hogy ti nem tudtok normálisan kommunikálni egymással, mert ő valószínűleg elvan a kis világában és eszébe sem jut, mit kéne tenni, te meg puffogsz, megsértődsz és gyakorin hisztizel. Tanuljatok meg kommunikálni...
2021. júl. 14. 14:03
 12/34 anonim ***** válasza:
90%
Dehat akkor nem azert nem mesz, mert szegyell, mert kihagy, hanem mert te vagy az egyetlen, akinek itthon van dolga. Szerinted ez valami piszkosul nagy buli lesz a tobbi nonek, nem lehet, hogy a pasikjuk miatt mennek unatkozni?
2021. júl. 14. 14:21
 13/34 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
62%

Na, hát azért vannak bajok, vannak bajok...

Kezdem a férfit sajnálni. Eleinte azt hittem a kommunikáció nem működik itt sem, de inkább csak te vagy idegbeteg.

2021. júl. 14. 14:23
 14/34 anonim ***** válasza:
68%
12: miért, a többi nő az biztos otthon b...ná a rezet akkor :D. És attól még, ha hívták, meg lehet kérdezni pl. a rokonokat, hogy nem tudják-e a gyerekeket nekik lepasszolni 2 napra.
2021. júl. 14. 14:23
 15/34 anonim ***** válasza:
96%

Ha ő szervezi, akkor nem tudom mi meglepő van benne, hogy nem a vendégekkel egy időben érkezik, hanem már jóval előbb, hogy intézze a dolgokat.

Másrészt, akkor itt nem arról van szó, amit a fő kérdésben sugallsz, hogy nem akar vinni, hanem hogy te nem érsz rá.

Harmadrészt meg ez nem a ti bulitok, hanem azé a baráté, nyilván neki alkalmas időpontban van a rendezvény.

Igazából semmi okod nincs megsértődni. Persze rosszul eshet, hogy te dolgozol, ő meg bulizik, de nem hiszem, hogy ez 6 év meg egy gyerek után ilyen óriási probléma kellene, hogy legyen. Pláne, ha egyedi eset. Ha rendszeresen az nyilván más.

2021. júl. 14. 15:12
 16/34 A kérdező kommentje:
Az a meglepő, hogy én amikor a rendezvény van éppen DOLGOZOM és kinn lesz a tanyavilágban tehát nyilván vastagon tett rá, hogy én pl ráérek-e. Ez nagyon meglepő, mert én ilyet vele nem tennék, hogy én tervezek egy eseményt ahova jön mindenkinek a párja és az enyémet meg otthon hagyom mert akkorra szervezem amikor munkaideje van. Baromira meglepő.
2021. júl. 14. 16:24
 17/34 anonim ***** válasza:
2021. júl. 14. 16:29
 18/34 anonim ***** válasza:
93%
Egy dolgot kell megértened: nem körülötted forog a világ. Valaki másnak szervezett valamit a férjed, ilyen esetben mellékes, hogy te ráérsz-e.
2021. júl. 14. 16:42
 19/34 anonim ***** válasza:
87%

Tehát az a baj, hogy az otthoni állatkertre nem hajlandó más figyelni, így nem mehetsz el. Mégis hogyan szoktatok ti nyaralni? Nem kellett volna ennyi állatot összeszedni...

Egyébként egyáltalán ismered azt, akinek szervezte a bulit? Te barátod is ő? Mert ha hétköznapokban nagy ívben teszel rá, akkor ne legyen már ekkora arcod, hogy a bulijára viszont elmész.

2021. júl. 14. 16:54
 20/34 anonim ***** válasza:
71%

"Ez nagyon meglepő, mert én ilyet vele nem tennék"

Azt kéne megértened végre, hogy a párod nem Te vagy. Már az írásodból üvölt, hogy iszonyatosan próbálod őt uralni, lehet nem véletlenül nem hívott el... Attól, hogy te így meg úgy viselkedsz, ő lehet, hogy másmilyen. Ettől se nem rosszabb, se nem kevesebb nálad. De ezt lehet magyarázni a hozzád hasonlóknak, úgyis csak azt várod, hogy valaki egyetértsen veled.

Mi még fesztiválozni is szoktunk külön nyaranta. Hú meg ha. Sőt, van, hogy párom elmegy dolgozni és mikor végzett, akkor írja, hogy kollégák szerveztek random sörözést és elmenne. Semmi előjel, semmi tervezés, tök random. És nem hív. Miért hívna? Én se hívom az én kollégás csapatépítőimre, mert felesleges és mert jól is esik pár óra különlét.

Szerintem, ennyi alapján én azt gondolom, hogy direkt nem hívott, mert ígyis megfojtod és szeretett volna egy kis külön időt. Én ezen elgondolkoznék, hogy ilyen társ akarok-e lenni...

23L

2021. júl. 14. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!