Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért szeretnek idősebb nőkkel élni? Férjem 32 éves én 29 vagyok férjem az anyámmal csal aki 47 éves. Miért? Mi lehet ennek az oka? Férjem nem mond semmit. Nagyon szeretem a férjemet.De amikor rajta kaptam amikor szexelt anyámmal.Furcsanem?
Valamit megkapott tőle amit tőled nem.
A nők gyakran esnek abba a hibába egy párkapcsolatban, hogy összeállítanak egy "portfoliot" amire szerintük a férjnek szüksége van. Sok férfinak viszont nem arra van szüksége amit kap. Ekkor jön a női reakció, hogy a lelkem kiteszem érted de te nem értékeled.
Inkább azt kellene megérteni, hogy mire lenne igény.
Mondjuk az asszony egész nap takarít otthon és boldogan hulla fáradtan várja a férjét haza. A férj nagyíven leszarja hogy nincs egy porszem sem a csilláron, ő inkább elmenne este enni egy pizzát és dumálni egyet. Mire ezt előadná az asszony horkol a fotelben.
Full kamu. Rajtakapod a férjed, ahogy a saját anyádat tolja és a kérdés, ami foglalkoztat, az az, hogy a férfiak miért szeretik az idősebb nőket?
Egyébként meg szopd le az apját, az segit majd.
Gondolkodásban és irásban is úgy tűnik, hogy nem vagy elég érett.
Az anyád sem, a pasid sem szerintem, elvagytok igy, kérdezni értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!